Allmänt

Värsta lockelsen…naturgodis!

naturgodis1

God kväll på er därute! 🙂

Hoppas ni haft en fin lördag, vad ni än har hittat på. 🙂 För min del blev det inte mycket städande som jag hade tänkt.. 😛 Men däremot lite uppfräschade av mina egna naglar. Det fick bli enkelt och ljust, mest egentligen för att jag dels hade idétorka – dels hade brist på material som jag väntar på.

***

vittglitter1

***

Men framför allt för att jag har så himla korta naglar nu så jag vet aldrig vad jag ska göra med dem. Det får ju liksom inte plats med massa roliga dekorationer. Men just nu sitter jag så mycket vid datorn att jag trivs bäst med korta naglar, jag blir galen när naglarna är så långa att man trycker ner typ tre tangenter samtidigt när man skriver…haha! 😀

 Hur som helst så fick jag besök av min släkting när jag satt med naglarna så det var jättetrevligt med lite sällskap under det tråkiga jobbet. Och därefter var det dags att skala räkor till middagen så idag blev det inte tid till någon städning. Det får bli i morgon i stället.

 ***

Nu sitter vi vid varsin dator, gubben och jag, och slösurfar, tittar på roliga klipp, lyssnar på musik och småpratar – och äter naturgodis! 😀 Ica Maxi hade fått in en massa nya sorter när vi var där och handlade i fredags så vi köpte alldeles för mycket förstås… Det är tur att jag har min låsbara godisbox för hade jag inte kunnat låsa in godiset som blir över i morgon med tidslås så hade jag ätit godis hela veckan. 😛 Den där tidsinställda boxen är det bästa köp jag har gjort tror jag. Haha! 

***

Ha en fortsatt mysig lördagskväll ni som är nattugglor. 🙂 Och sov så gott ni andra! 😛 Själv ska jag snart ge upp för idag och krypa i säng. 

På återseende i morgon igen! 

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...