Allmänt

Idag blir det bakning! :-)

bakdag-idag1

 

God förmiddag på er!

 

Det blev lite sent här idag, mycket som kom i mellan när jag väl kom på benen. 😉 Men nu har jag några minuter till godo innan jag ska sätta igång här. Det blir en bakdag idag. 😀 Jag tänkte att jag skulle prova lite nya recept och fylla upp frysen som börjar se mer än lovligt tom ut. =)) Dock är det så himla kvavt ute och varmt i lägenheten att jag undrar hur mycket jag orkar med. Att starta ugnen nu känns egentligen inte speciellt lockande, men jag vill verkligen baka idag. Så jag kör på en sak i taget och ser hur länge jag orkar hålla på. Kolla in äggen här ovan förresten! Där ser ni skillnaden på äggen i från butiken och äggen jag köper direkt från gården. 😀

 

Hur har dagen varit annars så långt? Här regnar det ordentligt idag så jag begriper egentligen inte hur det kan vara så kvavt. Kanske åska på gång? Ingen bra dag för utomhusaktiviteter i allafall, så idag blir det inget mc-åkande. Håkan var iväg igår med ett par vänner med jag var alldeles för trött för att åka med. I natt har jag i allafall fått sova igen så nu hoppas jag det håller i sig ett tag.

Hur som helst, nu ska jag sätta igång här men jag återkommer under dagen med lite roliga recept om det blir bra. 😛

Ha en jättefin lördag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Veronica säger:

    Lycka till med bakandet! Här i Aplared har vi 25 grader varmt o sol, nä skämta bara 🙂 Men det regnar iallafall inte just nu. Skickar mail om gården i Sjömarken. Ha de bäst!

Kommentarer är stängda.