Allmänt

Dagens Vill ha – Bakformar från Inreda.com

infor-morsdag1

 

Vi har kommit in i maj månad och den 30:e firar vi våra kära mödrar. Jag skulle gärna vilja baka något riktigt speciellt och fint till min älskade mamma den dagen och på Inreda.com finns en massa vackra, roliga och fina baktillbehör under kategorin Baka Roligare.

 

infor-morsdag2

 

Framför allt skulle jag vilja ha cupcakes- och sockerkaksformar i denna ursöta serie i rosa med vit spets från By Vestli House. Mer att läsa om både formarna och företaget finns på Inreda.com. De här sockerkaksformarna levereras i fina presentförpackningar om tre stycken för 55:-. Cupcakesformarna köper du i olika mängd beroende på storlek som finns i fyra olika. Självklart finns både kak- och cupcaksformar i flera andra olika vackra mönster och färger. Ett exempel är nedanstående variant i härliga starka färger! 😀

 

infor-morsdag4

 

Riktigt underbart somrigt! Ett set som jag funderar på att klicka hem till midsommar. 😀 De skulle passa perfekt då, med sitt blommönster och känsla av svensk högsommar. =))

 

infor-morsdag3

 

Formarna är förstås inte bara underbart fina att använda när man bjuder på fika hemma, utan även att ge bort – både med och utan innehåll. 😉

Samtliga formar kommer ifrån Inreda.com, där du hittar många fler varianter av dessa fina baktillbehör!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Vilka cupcakesformar! Jag har redan alldeles för många men lyckas alltid köpa hem nya hela tiden! Vilken sammanträffande! Jag köpte igår presentpapper från Panduro i samma mönster, rosa med vit spets.

Kommentarer är stängda.