Allmänt

”Packa upp lådor-dag”.. :-)

blomvas

 

God morgon på er denna mulna lördag!

 

Det blir inte så mycket bloggande för min del under dessa flyttdagar. Vi har hållt igång nonstop med att flytta över lådor och packa upp, så igår kväll när vi kom hem efter sista turen var klockan över tio och vi var helt slut, både Håkan och jag. Men det blir förstås som vanligt igen när allt kommit i ordning och lugnat ner sig en smula. 🙂 Som tur är har jag mitt mobila bredband, för det kommer med all säkerhet bli strul nu när vi ska byta fast bredbandsleverantör – det räknar jag med. Det blir det alltid. *s*

Idag är hjärtat iväg och jobbar, så mamma och jag ska tillbringa dagen i nya lägenheten och försöka få ordning på sånt som går att packa upp utan möbler, typ köksprylar och badrumsgrejer. Dessutom ska jag ställa i ordning nagelhörnan och det är lite pyssel innan allt kommit på plats. Hyllor får jag inte upp förän efter helgen så alla såna smågrejer får tyvärr vänta. Men men – Rom byggdes inte på en dag. 🙂

Nu ska jag ta och väcka min trötta vovve och ge honom lite frukost innan vi tar morgonpromenaden bort till nya stället.

Ha en jättefin lördag alla och så kikar jag in när tid och ork finns. 🙂

 

flyttbil

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Hanna Asp säger:

    Hej, läste om grilltändaren och olyckan med den. Min man råkade ut för samma igår den 2 juli 2011 och blev inlagd för observation i 24 timmar på sjukhuset. Det var tydligen en normal rutin enligt läkaren när en person får ström genom kroppen. Hoppas att ni använder jordfelsbrytare hädanefter. Nämligen hört att detta är ett vanligt problem med grilltändare. För egen del är tändaren kasserad och någon ny lär inte införskaffas.

    Mvh Hanna Asp

Kommentarer är stängda.