Allmänt

Paus i målandet…

fikadags11

Gaahhh!! Jag håller på att bli tokig! Nu är det verkligen dags för en paus här och lite kaffe att lugna ner mig med. Fast egentligen vet jag inte riktigt vad jag skulle behöva mest – något uppåt för att klara av målningen av min förbaskade pedistal? Eller något lugnande så jag inte slår den i småflis! Hur i h**** målar man en sån här sak snyggt, med dessa smala täta spjälor, och ett utrymme invändigt där penselskaftet inte ens får plats?? Jisses, det ser ut som en 3-åring har suttit och kladdat på första strykningen. Haha!

***

Men krukorna blev bra i allafall. 😀 Och får jag bara klart den här hemska pedistalen så ska jag börja med mina typ 27 fotoramar eller hur många dom nu är. Nåt sånt i allafall. *s* Lite lättare, men det känns väl lite som ett terapiarbete måste jag erkänna. 😉

 

En kopp kaffe nu alltså, och sen ska jag ner och hämta Pellispricken lite senare också, så han får vara här några timmar medans mamma passar lilla Saphira idag. Loxy kan behöva busa av sig lite idag så det passar perfekt.

Ha en trevlig lunch alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...