Allmänt

Målarvansinne?

malarvansinne1

Tänk att det ska vara så himla kul att måla! 😀 (förutom möjligtvis pedistaler då..*s*)
Från allra första början var det egentligen bara meningen att jag skulle måla om våra fotoramar till hallväggen vita, men när man väl har kommit igång så vill man ju inte sluta. Och det finns ju absolut inget tråkigare än att vänta på målarfärg som torkar liksom.. *s* Så för varje färdigmålad pryl så går man en runda i lägenheten och kollar om det möjligtvis finns något mer som kanske kan behöva målas om. Hehe!

Resultatet av detta målerivansinne ser ni här på bilden. Eller i varje fall en del av det, hälften kom inte ens med på bild. Och smarta jag har målat. Och målat. Och målat. Och så upptäcker jag lagom när de första måleriprojekten börjar torka och det är dags för andra strykningen att färgen är slut. *gapskratt*

Så nu sitter jag här, med hela arbetsrummet fullt av grundmålade prylar och ingen färg kvar. 😛

Men jag har i allafall fått en hel del gjort idag, jag får väl trösta mig med det. Hehe! Grundmålningen är alltid tråkigast tycker jag. Det är först andra strykningen som man verkligen ser om det här kommer att bli bra eller inte.

En sak ska bli extra roligt när det blir färdigt. Jag har nämligen målat tre stycken kak- eller brödkorgar i trä, och nu ska jag sy matchande bröddukar till alla tre. Det kan nog bli lite fint när det är klart tror jag. 🙂

 

Nu ska jag ge mig på det värsta av allt – försöka få bort all målarfärg ifrån mig själv. 😛

Må så gott!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Vilken trevlig blogg jag halkande in på!
  Va pysslid du är, duktigt.

  Tack för titten!

  Må gott! 🙂

 2. Cherlindrea säger:

  Elin: Tack så mycket, vad roligt att höra. 😀
  Kul att du hittade hit, du är jättevälkommen tillbaka.
  Jag kikade in hos dig i natt en sväng, men nu ska jag titta runt lite mer. 🙂
  Ha en fin dag!

Kommentarer är stängda.