Allmänt

Dags att försöka sova till ljudet av snöstormen…

nedbaddad1

 

Då har lilleman bäddat ner sig för natten så jag ska snart lyfta in honom i sängen med filtar och allt. 🙂 Han är som en liten bebis på kvällen. Blir klockan för mycket så slocknar han bara, då är han toktrött. =))

Jag har aldrig riktigt tyckt om att ligga ensam på nätterna när vinden viner och väsnas utanför fönstren. Ösregn är helt okej, hagel och alla andra vädertyper också. Men just såna här stormbyar som riktigt sliter i huset och får tallar och granar att knaka i skogen utanför, det känns alltid lite oroande tycker jag. Men nu är jag så himla trött så jag borde inte hinna ligga vaken så där jättelänge för att lyssna på det. Har jag tur så slocknar jag ganska fort ikväll.

 

Det har i allafall varit en riktigt mysig kväll här hemma, med mamsen och Elliot på besök. Vi åt lite kvällsmat och drack te tillsammans innan vi tog en sista tur före sängdags i snön och snålblåsten med vovvarna. Så nu ska jag släcka ner här och krypa i säng med min lilla hjärtesparv. 🙂

Efter vad jag har hört på nyheterna så har det varit ett ordentligt snökaos på vägarna både uppe och nere i landet, så jag hoppas ni tänker er för en extra gång innan ni ger er ut på vägarna. Jag är en smula bekymrad för Håkans 10 mils resa hem ifrån jobbet i morgon bitti, men vid hemfärd har det åtminstone ljusnat en hel del så han slipper i allafall köra i mörker.

 

Men nu slocknar jag snart här vid datorn, så jag önskar er en riktigt god natt och så återkommer jag i morgon bitti igen!

Var rädda om er därute!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...