Allmänt

Älsklingen är hemma igen – med fina klor! ;-)

mattes1

 

Hej hej alla!

 

Nu är min älskling hemma igen och allt har gått bra. 😀

Jag vet – jag är en hispa när det gäller lilleman och sövning, men jag tycker verkligen att det är jätteobehagligt.

Nu ligger lillpojken bredvid mig här i soffan i allafall, sömnig och fortfarande lite på fyllan. 😉 Det blir en lugn dag för honom idag, och han måste bli helt pigg innan han får något att äta så han inte sätter i halsen. Han verkar inte speciellt hungrig nu, men han har inte ätit sedan igår eftermiddag så han lär nog bli ganska sugen på nåt snart.

 

Nu ska jag ägna mig åt mitt telefonsamtal med Veronica en stund. 🙂

Ha en fortsatt fin dag alla, och håll utkik här på bloggen – jag kommer att lägga upp en tävling här under dagen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...