Allmänt

En riktigt bra CSI-kväll… :-)

evening11

 

God kväll därute i stugorna alla!

 

Hoppas ni har haft en fin dag. Vädret blev ju lite si och så idag, det påminner nästan mer om april- än oktoberväder. *s*
I allafall så blev det en riktigt mysig middag med mamsen här, och så fika efteråt förstås. 🙂 Nu sitter vi här både Håkan och jag med magknip. *skratt* Jag antar att det är något man får räkna med när man äter kål. 😛

Kvällen har för övrigt ägnats åt CSI Miami och nu – CSI orginalet – eller vad man nu ska kalla det. =)) Jag tvivlar på att jag orkar vara vaken så länge, men det är en riktigt bra CSI-kväll på måndagar, med avsnitt som avlöser varandra på 5:an och 9:an. En riktig superkväll tv-mässigt med andra ord. 😉

Så nu ska jag återgå till nämnda tv så jag inte missar för mycket. =))

Ha en jättefin kväll alla, och sov så gott när det blir dags. Här blir det sista kvällsturen med lilleman när CSI är slut och sen blir det natti för min del.

På återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...