Allmänt

Vovvekläder till Halloween! :-)

happyhalloween1

 

Det börjar närma sig Halloween, något som verkar bli mer och mer populärt här i Sverige för varje år. Vi brukar alltid få besök av ungarna här i området, utklädda till allehanda läskiga saker, och jag tycker det är jättekul att få ge dem godis när dom kommer. Undra just om dom har nåt bus förberett för de som inte har nåt godis hemma? Hmm..man kanske ska prova i år.. *s*

Jag skulle heller inte haft något emot att få besök av ett sånt här gäng som här uppe på bilden. 😀

Hur som helst – jag brukar inte vara så mycket för det här med maskeradkläder på hundar. Det är stor skillnad på ett bekvämt och funktionellt plagg jämfört med till exempel en varmkorvdräkt eller något annat som de inte kan röra sig ordentligt i. Men så finns det ju förstås vissa Halloweeninspirerade plagg som egentligen är ”vanliga” plagg, bara med lite mer spooky texter eller mönster. 😛 Jag har hittat några stycken som jag skulle kunna tänka mig till lilleman. =))

 

happyhalloween2

 

Doggie.se hittade jag den här fräcka drakuladräkten, där jackan har en fuskskjorta med fluga och en avtagbar slängkappa. Något som skulle passa perfekt just nu i dessa vampyrtider. 😀

Dogglas Fashion finns den urgulliga t-shirten Spooky tee, mörkblå med självlysande text på ryggen som lyder ”I’m so cute it’s scary”. 😛

Till sist hittade jag det här coola svarta linnet på Le Chien, med texten ”I do tricks for treats” på ryggen tillsammans med en pumpa. 😀

De här tre plaggen skulle ju Loxy bli superfin i på Halloween. =)) Vi får väl se om jag bestämmer mig för att köpa något till honom till den här helgen, eller om jag väntar till julens charmiga kläder i stället. 🙂

 

happy_halloween_ghost_hg_clr_59189728

rosabandet21

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Haha! Nä, vad gulliga! Drakuladräkten var ju fantastisk! 😀

  2. säger:

    Hihi. Så söta. 😀

Kommentarer är stängda.