Allmänt

Ut på motorcykel kl.6 på morgonen i regn…

regntur1Jaha, då var Håkan iväg. Vi tog en kopp kaffe på balkongen vid 05.30-tiden i morse och då regnade det på ganska friskt, vilket det har gjort större delen av natten. Jag kan inte påstå att Håkan var alltför road när han gav sig iväg på motorcykeln i dag. Men eftersom han ska åka vidare direkt norrut på söndag så hade han ju inget större val. Jag hoppas verkligen att det klarnar upp så dom får lite bättre väder när dom ger sig av uppåt.

Natten har inte bjudit på så där överdrivet mycket sömn. Dels har jag haft mina vanliga sömnproblem, dels börjar min resefeber göra sig gällande på allvar nu och som om det inte skulle vara nog så ropade jag nog hej lite för tidigt igår när jag kaxigt och självbelåtet trodde att tonåringarna här ute hade blivit skrämda av mitt scooterlarm. smiley Jag skulle väl vilja säga att dom blev ganska peppade av det i stället. Ju mer alkohol som förtärdes därinne, desto mer gick larmet på min scooter. Vid 1-tiden i natt fick jag ett tokbryt efter att larmet gått ett antal gånger och flög upp ur sängen, ilsken som ett j-a bi och rusade ut med morgonrocken knappt svept om mig. Jag hann se ryggen på någon som rusade in i festlägenheten och ropade ”det var inte jag”, men ett stort gäng killar och tjejer satt kvar här utanför, antagligen för att dom inte hann därifrån. *s*

Det blev knäpptyst därute, men ingen av dom vågade vända på huvudet och titta på mig när jag förklarade att det där larmet faktiskt inte går utan orsak och att det var dags att ta det lite lugnt nu. Okej?!

Inget svar…

Okej!!! Upprepade jag, och fick några hhhummande i kör från grabbarna. Jag kände mig som ”Arga tanten”… Haha! smiley

Men det blev faktiskt lungt därute efter det. smiley Några stack därifrån och resten gick in i lägenheten och höll sig där. Att det är så lyhört att det ändå lät som om dom höll festen i vårat sovrum var inte mycket att göra åt. Jag råkar veta att pappa i huset inte är hemma, och med tanke på gårdagen, troligtvis inte mamma heller, så det var nog en ordentlig ”FF-fest” där i natt. 😉 Och så gammal är jag inte att jag inte kommer ihåg att det var förbaskat kul med såna fester när man var tonåring. smiley

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och så vaknar väl troligtvis lilleman snart så vi får ta en liten morgonpromenad. Sen ska jag sätta igång och packa resväskan. Ha en fin dag alla & på återseende lite senare.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...