Allmänt

Var det nån som hörde mig..?

loxymorgon35

God morgon på er alla!

Hoppas ni har haft en god natt. Själv har jag sovit som en stock för en gång skull, jag var väl helt utslagen efter gårdagens – ja, hela dygnets – oro för Loxy’s veterinärbesök. Loxy själv ska vi bara inte tala om. Han har sovit konstant sen vi kom hem, med några korta avbrott för uteturer, och han sover än! Det var nog en ganska jobbig dag för lilleman igår skulle jag tro.

När jag kom upp i morse var det så gott som snöfritt ute. Det har ju regnat en hel del de sista två dygnen och på träd och granar fanns inte tillstymmelse till snö kvar. Jag stod i fönstret med kaffekoppen och säger till Håkan att ”nu vill man ju verkligen inte att det ska komma mer snö, nu när det äntligen har regnat bort..”
Tro det eller ej, men ungefär 5 sekunder senare så är det som om himlens snöportar bara öppnar sig och det bara tokvräker ner! Jätteflingor – i mängder! Och det har pågått i över en timme nu, så helt plötsligt är träd och granar helt vita och fyllda med snö igen, och det ligger ett tjockt, flera cm’s snölager på balkongräcket. Det är helt ofattbart!

Någon måste ju ha hört mig alltså!!  😉

*

Nu ska jag ta mig en stund och gå igenom och svara på alla gulliga kommentarer jag har fått de sista dagarna, och hälsa på hos mina favvobloggare. Ha en fin dag alla! Jag återkommer om en liten stund.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...