Allmänt

Grå och blåsig söndagsmorgon…

solrosmorgon1

 

God morgon på er alla!

 

Då var det söndag, och en riktigt blåsig sådan. Det är inte omöjligt att det blir bättre väder under dagen men just nu är det bara lite drygt 10 grader ute, halvmulet och trist. Men det regnar i allafall inte, inte för tillfället i allafall. Men jag skulle ha tagit ner blommorna igår som jag funderade på, för naturligtvis kom regnet när vi var iväg på bröllopet. Jag vet inte riktigt hur det går för mina blommor nu, men jag misstänker att många av dem har fått lite väl mycket vatten. Det är så dumt det där, för en liten regnskur ska ju balkongblommor klara av, en ganska ordentlig skur också för den delen. Men det blir lite blötare än så här. Regnet samlas högst upp på taket och rinner i etapper ner från balkong till balkong, så regnar det mycket så rinner det en strid flod med vatten uppifrån och rakt ner på vår balkong, precis innanför räcket och rätt ner i blomlådorna. Håkan satte upp ett bleck i taket för ett par veckor sedan som vi var iväg och inhandlade redan förra sommaren, som skulle leda vattnet några centimeter utanför räcket i stället. Men frustrerande nog var blecket för smalt, så det rinner fortfarande in på balkongen när det regnar. En markis hade inte varit helt fel. 🙂

 

Jaja, nog om det. Nu ska jag sätta mig och gå igenom alla hundratals foton från igår och försöka få någon slags ordning på dem. Jag har retligt nog inte fått sova i natt, så jag har redan hunnit med lite som jag gjorde i natt för att slå ihjäl tiden. Men det är så mycket så jag får ta lite i taget. Förmodligen kommer jag att tvingas lägga mig och vila idag också, men just nu känns det ganska bra i huvudet trots sömnlösheten. Hoppas det håller sig så resten av dagen.

 

Ha nu en jättefin dag alla, och på återseende lite senare.

 

Morgonbilden med solrosorna tog jag igår kväll på bröllopet. De stod utanför entrén till festlokalen när vi kom och hälsade alla välkomna med sin glada färg. 😀

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. God Morgon!

Kommentarer är stängda.