Allmänt

Tack för en jättefin dag!

ett-varmt-tack1

 

Jag sitter här och sorterar foton för brinnande livet. Jisses, vad bilder! 😛 Och många är ju snarlika, jag brände bara av kort efter kort när solen var framme och inga folk fanns i närheten för att vara säker på att i allafall några av dem skulle bli bra. *s* Och jag hoppas att det finns några i samlingen som Peter och Jenny blir nöjda med i allafall. Jag var nämligen lite..vad ska man säga..”officiell bröllopsfotograf” igår, därav så många foton.

Eftersom vi åkte hem före festens slut, så hoppas jag att dom fick lite roliga foton från senare på kvällen också, men det tror jag inte är några problem. Det var många kameror i farten under kvällen. 😉

 

Det var hur som helst väldigt roligt att få dokumentera hela bröllopet och naturligtvis jättekul att få vara med och dela deras stora dag.

Så tack till er, Peter och Jenny och ett varmt lycka till! 😀

Hoppas ni fick en underbar fortsättning på eran bröllopsdag, och en mysig första morgon som man och fru. cutecolorsloveicon36

 

Nu ska jag fortsätta mitt jobb här så jag kan skicka iväg alla foton så fort som möjligt. 🙂

 

Vasen med rosor i kortet här ovan stod på presentbordet igår kväll, och liknande vackra små arrangemang var utplacerade lite här och där på borden. Såå vackra!

 

cutecolorsanibear13

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...