Allmänt

God morgon i kylan…

snobalkong1

 

God morgon på er!

 

Då har man vaknat till ännu en kall och snöig dag. Faktum är att vi aldrig haft så här mycket snö på vår balkong sedan vi flyttade hit, så den här vintern har det verkligen kommit en hel del. Men framför allt är det ju kallare än normalt, och det känner man verkligen speciellt på mornar och kvällar. Och ändå har vi ”bara” runt -17 här hos oss, till skillnad mot uppåt i landet där termometern krupit ner till runt -40. Då spelar det nog inte så stor roll att dom inte har det rått och fuktigt som vi har det, det är nog relativt kallt ändå. 😛

 

Igår dansade jag ut julen här hemma och det har nog aldrig tagit så lång tid som det här året. *s* Jag brukar ju aldrig ha så där jättemycket julpynt, men i år har jag fått mängder av julsaker av kompisen Veronika, som i sin tur fått en massa saker av sin moster som hon inte kunde behålla allt av. 😀 Det tog mig flera timmar att klä av granen, ta ner alla ljusstakar och stjärnor, slå in och packa ner alla prydnadssaker och så vidare. Och sen var det dags att ställa sig vid strykbordet och stryka nya gardiner och dukar till hela lägenheten. Jisses, säger jag bara! Jag trodde aldrig jag skulle bli klar. *s* Men nu är julen borta och som vanligt tycker jag att lägenheten ser så tom och tråkig ut när alla julsaker är borta. Jag ser fram emot att få hem alla nya vårgardiner och tillbehör så man kan få fixa till det lite här hemma igen. =))

 

Hur som helst – allt det där gjorde jag igår med jordens huvudvärk, så när jag var klar runt halvfem-tiden på eftermiddagen så var jag tvungen att lägga mig och vila en stund. Men huvudvärken hängde kvar och det gör den idag också. Irriterande att man ska behöva dras med det där var och varannan dag.

Irriterande var det också att mina beställda varor inte dök upp igår heller. Jag hoppas verkligen inte brevbäraren har lagt paketet utanför brevlådorna som han gör ibland när det inte får plats, och så har någon ”trevlig” granne tyckt att h*n behövde lite nya saker. Men då tycker man ju verkligen att Traderasäljaren borde ha svarat på mig mail och talat om att sakerna är skickade. Jag har fortfarande inte hört ett ljud.

Däremot kom det ett annat paket igår. Jag blev helt paff! I förrgår beställde jag lite nya nageldekorationer från Melba.se, och var inte beredd att få dem förän om tidigast två veckor eftersom dom har 14-20 dagars leveranstid. Dagen därpå kom dom. Roligt förstås, men något förvånande. Jag har beställt därifrån tidigare, och då fick jag vänta nästan 2 veckor så jag var beredd på att det skulle ta tid. Men då kan ju inte posten vara försenad när det gäller traderavarorna i allafall, om andra saker kommer fram direkt. Kommer inte det andra paketet på måndag så måste jag göra något åt det. Man blir ju milt sagt skeptiskt till förskottsbetalning på vanligt konto när det blir så här.

 

Jaja, nog om det. Nu ska jag börja fixa i ordning lite här hemma och så bör väl min morgontrötta hund vakna snart. *s* Jag är säker på att han har ett sjätte sinne för vädret. Han sover alltid längre när det är svinkallt eller regnar. 😛

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Gomorron till dig:)
    sååå kallt

Kommentarer är stängda.