Allmänt

En iskall morgon…

sassiemorgonkisse1

 

God morgon på er alla!

 

En riktigt kall morgon idag igen. Men det ser ändå ut att bli en riktigt fin dag, himlen är blå och solen lyser lite blekt över grantopparna. Men det snöar ändå… Märkligt väder vi har. *s*

Den här natten har både Håkan och jag fått sova lite bättre än tidigare nätter, och vi hade förmodligen sovit längre också om det inte vore för att dom satte igång med ett j***a oväsen här utanför tidigt i morse. Vad dom håller på med har vi ingen aning om. Eller ja, vi har visst våra aningar, men hoppas att det är fel.

Det ska nämligen byggas två hus till här uppe i vårt område, de sista tomterna som får bebyggas här uppe. Men från första början har det sagts att husen ska byggas en bit ifrån vårt hus och att vi ska få behålla en liten skogsremsa i mellan.

Jaha… Igår tog dom ner vartenda träd i den lilla skogsremsan, så nu har vi fått en helt ny utsikt. I stället för granar och tallar ser vi nu ut över hela området och skogsutsikten åt det hållet har bytts ut mot ett gäng vita höghus. Kul! Not!

De fällda träden har tagits bort och dom har börjat röja marken där de stod. Grävmaskiner är här och tar upp stenbumlingar och allt som ligger där och vänder upp jorden. Min tanke var ju förstås att det här är förberedelser för de nya huset. Men det innebär i såfall att vi i princip kommer att kunna klättra över till varandra, så nära blir det. Alltså, det röjda området ligger precis intill och bakom vårt hus. Inte 17 kan dom väl bygga upp ett höghus så himla nära ett redan befintligt? Eller kan dom..?

Det är ju en himla tur att vi planerar att flytta ifrån det här huset, annars hade jag blivit galen! Det är så otroligt trist när dom förstör så här. Området gjordes känt från början för att vara naturnära och oförstört. Sedan dess har dom hunnit bygga två stora höghus och två större villaområden i skogen och på ängarna där jag rastade min hund för några år sedan. *suck*

 

Jaja, nu ska jag sätta igång här hemma med morgonens sysslor. Jag måste byta sängkläder idag och det här ett helt företag med vår stora säng. *s*

Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Här är det oxå kallt dock har solen skinit hela dagen =)
    Härligt.
    Kram

Kommentarer är stängda.