Allmänt

Noka milkshakediet till middag idag… :-P

noka3

 

Hej hopp bloggen! 🙂

 

Jag nämnde ju härom dagen att jag har bestämt mig för att gå ner några kilo i vikt, som jag har lagt på mig när jag slutade röka. Jag har tidigare bantat med hjälp av Nutrilett, en inte speciellt upphetsande bantningsmetod, men dock väldigt effektiv för mig i allafall. 😀 Nu fick jag hem en provpåse härom dagen med Noka’s måltidsersättning, milkshake-diet med vaniljsmak, som jag tänkte att jag skulle prova idag. =)) Påsen, som är ersättning för en måltid, innehåller bland annat 27 vitaminer/mineraler och ska blandas med mellan- eller lättmjölk.

 

noka1

 

Noka finns i fyra smaker, choklad, vanilj, jordgubb och blåbär. Jag fick som sagt en påse i vaniljsmak skickad hem till mig nu, men ska även prova de andra smakerna om denna är okej.

Om du vill prova på en Milkshake-diet så gå med i Noka’s facebookgrupp.

 

noka2

 

Jag har skickat efter ytterligare en sak idag, som ska vara perfekt att kombinera med lågkaloridiet och måltidsersättning. Skriver mer om det senare. Men nu ska jag kila ner till parkeringen och möta underbart gulliga Veronica som kommer hit med mjölk och kattmat till mig. Jag höll på att bli tokig när jag kom till affären och det inte fanns varesig det ena eller det andra där. Så Veronica svängde inom en annan butik för att handla åt mig. Goaste! 😀 😀

 

Ha en fortsatt fin eftermiddag alla! Jag återkommer lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. nice blog

Kommentarer är stängda.