Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Härliga vårväder! :-)

loxymorgon361

God morgon på er alla denna soliga härliga lördagsmorgon! 😀

Det ser ut att bli ett helt ljuvligt vårväder idag, även om vinden är lite hård i mellanåt. Men det står man mer än gärna ut med när himlen är blå och marken är torr och grusig i stället för vit och slaskig. 🙂 Idag känns det verkligen att våren är på väg även om det bara är i början och vi fortfarande kan få massor av bakslag. Men det vill man inte tänka på en dag som denna. 🙂

***

korall-nailz1

***

I går hade jag först en jättegullig tjej här i nagelrummet och gjorde vårliga korallfärgade glittertippar på henne. 🙂 Efter det åkte kompisen Veronica och jag iväg till City Gross och handlade lite gott inför kvällen. Själv skulle jag inte komma hem förrän framåt halvnio-nio men då ville jag gärna ha nåt att tugga på och mamma skulle också vara där och passa Loxy åt mig, så en ostbricka framåt kvällskvisten passade oss perfekt. 😀

Efter handlingen åkte vi förbi hemma och dumpade av maten i kylen för att sedan fortsätta hem till Veronica och jordens godaste kaffe. Minns inte vad det hette nu, men ska ta reda på det för jag måste verkligen köpa likadant. Där satt vi i allafall en bra stund och fikade, tjötade och hade allmänt trevligt, fram tills att min goa farbror kom och hämtade mig för att köra mig ner till Borås nagelskola och Glasfiberkursen. En väldigt trevlig kväll med semlefika, nagelpyssel och massa prat och skratt och sedan kom min fina syster Nikki och hennes trevliga Fredrik och hämtade mig för att köra hem mig till mamsen och den framdukade ostbrickan.

Som höres så gick hela gårdagen i ett, så jag hann inte ens tänka på att titta in på datorn eller sätta mig med nåt överhuvud taget utöver allt annat. *s* Och jag var sjukt trött på kvällen och lade mig redan vid 22.30-tiden, helt utpumpad. 😛 Men idag är det en ny dag. 😀 Och nu ska jag kila ner i köket och förbereda en krusbärspaj till lunchfika. 🙂

Ha en kanonfin lördag alla och njut av det härliga vädret!

På återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hejsan, jag har ett modeforum forum.modekampanj.com och skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer att få forumet att växa. Jag skulle bli väldigt glad ifall du och andra som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan ni skriva om eran blogg eller hemsida och ha med den i era inlägg. Moderator roller kommer att dyka upp när forumet växer för seriösa och engagerade personer. Tack för att ni tar dig tid att kolla på detta

Kommentarer är stängda.