Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Akrylkurs på Borås Nagelskola idag!

bnentre1

Hej hej alla därute i solskenet!

Idag får man verkligen vårkänslor! 😀 När jag drog iväg i morse så åkte mina rosa converse på, premiär för i år. =)) Det kändes bara så passade i solskenet. 🙂

Jag har tillbringat dagen på Borås Nagelskola, där jag äntligen börjat vidareutbildningen i akryl och glasfiber. Man kände sig som en fumlig nybörjare med det nya materialet..haha! Men övning ger färdighet, det har jag ju redan fått märka tidigare, med gelén. 😀 Jag hade superlust att sätta mig och fortsätta öva så fort jag kom hem, men jag har ett geléjobb om en halvtimme och sen fortsätter det till runt åtta-halv nio ikväll. Så det får bli i helgen jag får öva på akrylen.

***

Nu ska jag snabbt slänga i mig lite lunch så jag står mig till ikväll. Ha en riktigt underbar dag i det härliga vädret alla, och på återseende senare ikväll – om jag inte är helt utslagen då. 😛

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Kul att du lär dig akryl oxå:)

Kommentarer är stängda.