Allmänt

Mulet men milt…

my-hearttulips1

Hej därute alla!

Det är lite gråare och mer mulet ute idag, men i morgon ska solen komma tillbaka enligt väderprognosen. Håller tummarna för det! 🙂 Det var ju en sån himla fin dag igår. Men det är mildgrader i allafall. 😀

Den här dagen har jag lite småpyssel att dona med här hemma, och i eftermiddag kommer först min syster och sedan en annan jättegullig tjej och besöker mig i nagelrummet. Och i morgon är det äntligen dags för Borås nagelskola igen! 😀 Denna veckan blir det vidareutbildning i akryl och glasfiber och nästa vecka startar ögonfransförlängningskursen. Det ska verkligen bli superkul! =)) Det kommer att bli en intensiv vecka, med både kurs, nageljobb och möten med loppisfolk. 😛

Så det här är faktiskt sista lediga dag jag har på en tid, så jag får passa på att hinna med så mycket som möjligt idag. Maken är iväg och byter olja på bilen, men han bör vara hemma snart och då ska jag ha lunchen färdig tänkte jag. Ska rota fram något i frysen till middag också. Syster yster kommer direkt från jobbet så hon lär vara tokhungrig när hon dyker upp.

Hoppas ni får en härlig dag därute alla, och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Trevlig blogg och jag gillar vad du g?r. Tummen upp

    Norrlandsimporten

Kommentarer är stängda.