Allmänt

En fullbokad dag i morgon…

loxyevening12

God kväll på er alla goa!

Hoppas dagen varit bra ute i kylan. 🙂 Själv har jag undvikit den så mycket jag bara kunnat, både för min egna och lillemans skull. Vi kom inte långt ifrån huset på eftermiddagspromenaden förrän stackarn fick köldkramper och jag var tvungen att bära honom en bra bit. Det är bara det nödvändiga som görs ute nu.

Nu har vi kollat på Maria Wern och det är snart dags för sista kvällsturen. Sen är det sängdags för vår del. I morgon har jag en mer än fullbokad dag.
Först på morgonen ska jag ivä till Maxi och storhandla – julhandla heter det väl den här månaden. 🙂 Efter det är det dags för sjukhusbesök. Då ska jag följa med mamma på en av hennes återbesök. Och på eftermiddagen ska vi hem till min syster och sitta barnvakt åt Saphira medans Nicole är på julbord med jobbet.

Så som sagt – morgondagen är fullbokad så jag hoppas jag får sova ordentligt i natt. Det lutar väl åt det i allafall eftersom jag har sovit som en sten till runt tio de senaste dagarna. 😛

Så nu är det dags för mig att säga god natt till er alla! Ha en jättemysig kväll alla och på återseende i morgon igen.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. stackars loxy

Kommentarer är stängda.