Allmänt

Lite mer julgodis… :-)

fudge1

 

Hej på er därute!

 

Usch, jag hoppas verkligen att inte fler får problem med det där mailet jag nämnde i morse. Jag har inte lyckats få tillbaka min adressbok, så ni får hemskt gärna maila mig så jag får tillbaka era adresser. Jag blir verkligen rasande på dessa idioter som skapar och sprider virus bara för att förstöra. 🙁

 

Det blev en liten minibakdag idag. En mjuk pepparkaka till dagens eftermiddagskaffe och en dubbel sats med vit chokladfudge som jag har velat prova att göra hur länge som helst. Dom blev riktigt goda, men kanske lite för mycket limesmak så nästa gång utesluter jag nog limeskalen.

Nu har jag fastnat med kaffekoppen framför Förhäxad på tv’n. 😛 Det var säkert hundra år sedan jag tittade på det och då följde jag det slaviskt. *s* Riktigt kul att se igen måste jag säga. 😀 Jag kanske skulle ta och låna syrrans dvd-boxar med serien och ha en riktig Förhäxadhelg nån helg framöver. =))

 

Nu är det snart vilodags för min del i allafall. Min mor är här fortfarande men i natt ska hon sova hemma för första gången sedan operationen, men nu har det gått några dagar och allt verkar vara bra. Dessutom bor hon ju på 3 minuters gångavstånd om något skulle hända. Efter blödningen och akutoperationen så är man ju lite nervös att något mer ska inträffa men det får vi ju verkligen inte hoppas.

 

Mitt hjärta blev inringd till ett extrapass idag så han har stått på vakt ute i skogen idag, ingen rolig uppgift när det är så här kallt. Men han är hemma ikväll igen.
Hoppas ni alla har haft en riktigt fin dag trots kylan.

Må så gott och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...