Allmänt

Loxy’s underbara påsktröja från Stickat & Unikt! :-)

loxys-paskvinst1

 

Hej på er denna fullkomligt ljuvliga vårdag!

Jag var bara tvungen att hoppa in här en snabbis och visa vad jag fick på posten idag! 😀
Loxy’s jättefina påsktröja som han vann i tävlingen på Stickat & Unikt och som Monica har gjort. =))

Nu måste jag ärligt erkänna att jag hade lite småproblem med att avgöra vad som var upp och ner på tröjan när jag skulle sätta på den, förmodligen till Monicas stora förfäran. 😉 Och har hon inte idiotförklarat mig innan så har hon nog gjort det nu i allafall. *skratt* Men jag tyckte det var lika snyggt med längd därbak som krage där fram. Jag är dock ganska övertygad om att jag har satt på den åt fel håll. Men tyvärr var den en liten smula för trång för Loxy, så jag valde att låta honom behålla den på och fota honom ändå så att ni får se hur otroligt söt han är i den. 😀

Jag hoppas verkligen att den ska passa när jag har fått ner honom till den vikten han ska ha, för den är bara fin och härligt tjock och mysig för kalla dagar och kvällar. Dessutom älskar jag de längre benen som verkligen värmer hans små frusna pinnar. 😉

 

Jag ska sätta på honom tröjan åt det andra (förmodligen rätta) hållet lite senare och ta ett par bilder till så ni får se hur den ser ut när den går ner lite längre över rumpan. 🙂

Massa tack för en underbar tröja Monica! 😀

(även om jag själv är mer än lovligt förvirrad och snurrig ibland…) 😉 😛

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. Jodå, den är upp och ner, men som du skriver kan man ju ha både och:)

  Alla trådar är fästade ordentligt så du kan töja och slita och dra…

  Loxy är sååååå söt!

 2. Cherlindrea säger:

  Monica: *Skratt* Som jag anade då. 😉 Men den var ju jättesöt så också. 😀
  Men jag ska fota honom när den sitter rätt också. 😛 Bra att veta att jag kan dra lite i den, men jag vågar nog inte slita så våldsamt. *s* Förhoppningsvis sitter den som en smäck om ett litet tag. Nu när värmen kommer så rör han mer på sig och då lär han tappa ett par hekto till. 😉

  Kramar om!

Kommentarer är stängda.