Allmänt

Underbar vårdag på balkongen!

balkongen2

 

God kväll på er!

Det har varit en helt underbar dag här i Borås idag, knappt så man tror att det är sant. Idag har verkligen våren varit här! 😀

Det var 12-13 plusgrader i skuggan tidigt på förmiddagen, men när solen väl kom till vår balkong så blev det rena sommarvärmen därute, så Loxy och jag har suttit där ute och njutit idag medans Håkan var iväg på en tur med motorcykeln. Det är lite för tidigt för mig att åka än så länge, och definitivt för lilleman, men solen och värmen har förvandlat min sömniga bekväma vovve till en tokglad och utepigg pojk i dag, och vi har i allafall sprungit omkring i skogen en hel del. 😀 Men ingenting går upp emot att ligga och sola på bästa filten i en solstol. 😉

 

balkongen1

 

Fram emot eftermiddagen gjorde vi i ordning en underbar sallad på ost- och kassler och dukade ute på balkongen som jag började vårstäda lite idag, lagom så att det ska gå att sitta där ute under fina vårdagar. Och efter middagen tog vi även en kopp kaffe därute, och satt och fascinerades över att det äntligen gick att sitta ute och fika. 😀 Det har verkligen varit en helt underbar dag! Tänk så mycket vädret kan göra egentligen.

 

***

 

Nu har vi precis kikat på ”Leila på landet” på Tv4+ och blivit ännu mer inspirerade till utemiddagar. *s* I kvällens program lagade hon mat till en picknick och vi blev helt sålda på alla kvällens recept. Hennes vaniljsås gjorde jag första gången redan på förra årets Mors Dag när hon tipsade om den i ett program då, och den är absolut outstanding! Men nu ska vi prova på ett par av de andra recepten, bland annat kycklingburgarna och ricottakakorna. 😀

***

 

Men nu är det ”Efterlyst” på 3:an som gäller, så jag ska försöka hänga med lite innan det är slut. Ha en jättefin kväll alla, och en god natt!
Och förhoppningsvis får vi en härlig vårdag i morgon också, även om det ska bli lite svalare. Värmen kommer dock tillbaka på fredag om man ska tro på väderleksrapporten.  Och hoppas gör man ju i allafall. 🙂

 

balkongen3

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

 1. säger:

  Ja igår var det verkligen vår.. om inte mer än vår 🙂
  Jag invigde den med första glassen och köpte även vita gardiner som du ska få se sen. mamma blev helt såld på dom 🙂
  Ha en härlig dag nu så ska jag försöka kliva upp ur sängen.
  PUSSAR

 2. Cherlindrea säger:

  Nicole: Ja, det var en helt underbar dag! 😀
  Jag har allt hört talas om dina gardiner. Mamma sjöng en lovsång över dem när hon hämtade Elliot igår. *s* Hon trodde att det var dem jag ska köpa till vardagsrummet också, stämmer det?

  Förresten gumman, har du kvar min värmedyna? Jag skulle liksom behöva den.. *suck* Jag minns inte om jag fick tillbaka den efter att du hade nackspärr. Vi får fixa det idag annars.

  Massa kramar och ha en jättefin dag!

 3. underbara härliga bilder ni har!
  jag behöver bara gå in och titta på er blogg så blir jag på bättre humör 🙂

  Kan du ge mig lite tips på hur man kan bygga en så snygg layout som din? Jag vill göra en egen layout men jag vet inte hur :S

 4. säger:

  Jo jag läste om nackspärren men du har dynan. Det var ju den jag glömde ta med jämt men till slut gjorde jag faktiskt det 😉
  Jobbigt med nackspärr. Jag har haft det en gång och då trodde jag att det var mest synd om mig i hela världen typ 😉

  Nej det är inte dom gardinerna du skulle köpa, för dessa var från rusta. Dom är grymt lika. Det kanske till och med är likadana, men jag minns inite i huvudet exakt hur dina såg ut.
  Dom är halvt genomskinliga med stora vita blommor på 🙂

  Pussar

 5. Cherlindrea säger:

  Cassie: Tack vännen, så gulligt sagt. 😀
  Jag vet inte riktigt vad jag kan göra för dig. Du vet, jag har en wordpressblogg och det är dem jag känner till, och det såg jag att du inte hade när jag var inne hos dig och kikade. Är det blogg.se du har?
  Kramiz!

 6. Cherlindrea säger:

  Nicole: Ja, det har du rätt i, jag var lite osäker där. *s*
  Jamenvisst – man tycker ju vrålsynd om sig själv. *skratt* Men det är ju skitjobbigt! Man kan ju knappt göra nånting. Usch säger jag bara!

  Så det var Rusta du köpte dom på. Måste ju bara få se dem, mamma var ju som sagt helt lyrisk. 😀

  Kramizar!

Kommentarer är stängda.