Allmänt

Nackspärr!

blommorgon17

 

God morgon på er!

Dock inte för mig. 🙁 Hur kan man ha sån himla otur! Nu när solen och värmen äntligen kommer och energin med den, och jag hade massvis jag ville göra idag, så ska jag gå och drabbas av nackspärr!

Jag hade lite känningar redan i går kväll, lite småvärk i ena axeln som jag undrade lite över. Men jag utgick ifrån att det var något tillfälligt och att jag skulle sova bort det. Jo men visst! I morse när jag vaknade kom jag knappt upp ur sängen. Och det är inte första gången jag har det här, så jag vet precis hur det kommer att bli. Än så länge kan jag åtminstone gå omkring uppe, men det kommer att bli värre och snart kommer jag att bli liggande i soffan, med kuddar och värmedyna under nacken. Absolut tokkul! Inte!

Det var ett bra tag sedan jag hade det här nu, och för det mesta har jag fått det när jag har slarvat och utsatt mig för drag av något slag, till exempel i öppna bilfönster eller liknande. Jag har ju värk så jag är ju mer känslig för de här grejerna. Men jag har inte utsatts för blåst eller kyla nu, vad jag vet. Jag har inte ”klätt av mig” för tidigt trots solvärmen, jag har till och med haft min hoodie med luvan uppfälld när jag varit ute, visserligen mest för att skydda skallen mot solen för att undvika migrän, men det skyddar ju även nacken mot eventuell blåst. Så varför jag har åkt på det här nu har jag ingen aning om. Och det kunde inte komma mer olämpligt. På lördag ska vi iväg hela Hräsvelg-gänget och spela bowling och äta middag efteråt.

 

Jaja, jag hinner förhoppningsvis bli bättre tills dess, och har jag fortfarande ont så ska jag med i allafall. Jag får väl avstå från själva bowlingen, men med ska jag! Förbaskat säger jag bara! Idag är jag verkligen tjurig! 😉

 

***

 

Men nu är det som det är. Förhoppningsvis blir det i allafall fint väder i dag också – det är ju sagt så, och det ser i allafall ut så nu. Och även om jag kanske inte kan röja upp ute på balkongen som jag hade tänkt mig, så har vi i allafall planerat årets första grillning idag. 😀 Och med lite varmt på mig så kan jag nog sitta där ute och njuta av våren i allafall. Men jisses – jag känner mig själv! Jag kommer bli rastlös! *s*

 

***

 

Nu ska jag i allafall ta mig en kopp kaffe och se om jag kan bli av med lite av värken med hjälp av alvedon. Det kanske tar udden av det värsta i allafall om jag har tur.

Ha en underbar dag alla och njut av det vackra vädret! Tänk på att det är april – och aprilväder har vi ju alla hört talas om. Än är vi inte säkra. 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. Go morron!

  Hoppas du blir bättre snart!!!! nackspärr är inte kul, burr!

  Önskar dig och Loxy en bra dag i alla fall (ler)
  KRAM

 2. Cherlindrea säger:

  C: God morgon vännen! Nej, det är ingen höjdare precis. 🙁 Du har ju själv värk, så du vet ju hur jobbigt det är. Men det är tur att våren är här – det piggar upp humöret ändå. 😀

  Ha en jättefin dag också, du och tjejerna! 🙂

  Kramar om!

 3. säger:

  Ush men stackarn då. Jag har precis blivit av med min. Satt inne riktigt illa i över en vecka för att gör sig till känna lite grann då och då i flera veckor. Testa även lite Voltarensalva eller liknande, det tar inte bort allt men hjälper absolut!
  Hoppas ni får en fin dag med mycket sol trots nacken. Här är det lite si och så med solen men det gör inte så mycket. Vi har några butiker vi måste in i och då spelar vädret mindre roll.
  Många härliga kramar

 4. Cherlindrea säger:

  Lori: Tack för tipset gumman! Jag ska prova det direkt! Det är förjäkligt det här, jag lider verkligen med dig som har dragits med det så länge.
  Hoppas du hade en mysig dag i går. Shopping? 😉

  Ha det jättegott vännen! Kramar om!

Kommentarer är stängda.