Allmänt

En dag i sängen…

naturgodis11

 

Hej på er därute alla!

 

Har ni haft en bra dag? Ja, jag nämnde ju redan i morse att huvudet inte riktigt var som det skulle..*s* Så det har väl knappast varit så svårt att räkna ut varför jag har varit försvunnen idag.

Sedan klockan två idag ungefär har jag legat och vilat och försökt få bukt med migränen. Det känns lite bättre nu, men jag kommer ändå att försöka komma i säng i tid ikväll och se om resten försvinner efter ännu en natts sömn.

 

Men jag kom iväg en snabbis till Knalleland och Kick’s idag i allafall. En jättesnabbis, medans Håkan satt utanför och väntade med Loxy i bilen. 😉 Men jag fick i allafall tag på det jag var ute efter, eller ja – en del av det i allafall.

 

nagelprylar1

Först och främst ett O.P.I topcoat, som är det absolut bästa jag vet. Det är drygt, otroligt hållbart och ger fantastisk glans. Dessutom har det den där extrabreda penseln som jag har berättat om tidigare.

Förutom toplacket köpte jag några paket med french manicure-mallar för att måla de vita tipparna, eller tippar över huvud taget. Jag använder dem inte alltid, många gånger gör jag tippen på fri hand. Det beror lite på lacket och färgerna. Men nu var dom nästan slut här och jag vill gärna ha såna hemma.

Sedan var det dags att fylla på tippförrådet, så ett 100-pack med lösnageltippar blev det också. Av någon anledning tar alltid nr 4 och 5 slut först, och så sitter man där med en massa stora ”tumnaglar” och pyttesmå ”lillfingernaglar” kvar. *s*

Sist ut köpte jag lösnagelremover, alltså inte remover för lack på lösnaglar utan sådant som tar bort själva nageln. Så nu törs jag själv använda lösnaglar när jag kan ta bort dem i tid utan att skada mina egna naglar.

 

Jaha, det var dagens inköp. 😀

 

Nu ska jag bara softa i tv-soffan ikväll och göra ingenting, förutom att njuta av en skål med naturgodis. 😛 Förhoppningsvis är jag lite piggare i morgon.

Ha en jättemysig söndagskväll alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...