Allmänt

Regnig men tokvarm novembersöndag

loxytavla101

 

God morgon ute i stugorna alla!

 

Jaha, då var det söndag då. Jag säger som jag sagt varje helg – vart tar dagarna vägen? Jag tycker bara dom rusar iväg, både helger och veckor. Men men, det är fortfarande helg, så vad ska ni hitta på idag då? Det är ju inte världens roligaste väder med regn, rusk och blåst men det är ju otroligt varmt ute för årstiden. Drygt 10+ redan nu på morgonen. Jag minns tillfällen i somras när vi var nere på 7 grader. Det är ju helt sjukt! Ingenting stämmer längre, inte ens årstiderna.
Nej, nu låter jag som en gammal surkärring som bara klagar på allt. Haha!

 

Natten har varit okej i allafall. Jag fick visserligen flytta ut på soffan vid halvtre-tiden i natt men jag somnade om i allafall. Huvudvärken är lite bättre idag, men inte helt borta så det får bli en lugn dag idag. Jag ska försöka att inte hitta på för mycket grejer här hemma. 😛 Men nu var det flera dagar sedan jag pysslade i nagelhörnan. Min födelsedag kom i mellan och efter den har jag inte riktigt kommit igång igen. Jag ska nog sätta mig och pilla lite där idag, men det får bli saker som inte inkluderar starka lukter för annars lär jag hamna i sängen fortare än tanken.

 

Men jag skulle faktiskt behöva komma iväg till Kick´s också, och köpa det där topplacket, det blev inte av igår. Och det där är en sån där sak som jag helst vill köpa själv, inte skicka iväg Håkan alltså. 😉 Då vet man aldrig vad jag får hem för något. *s*

För anhöriga som undrar; Håkans knä är otroligt mycket bättre nu. Det läker jättebra och bandaget är avtaget. Blunda om ni inte gillar otäcka ärr…haha…men så här ser det ut i dag.

 

scar1

 

Det har läkt ihop så snabbt, det är inte utan att man blir sjukt imponerad över kroppens läkningsförmåga. Dom har ju ändå härjat ganska friskt därinne, och bytt ut en del av knät. Å andra sidan är det ju inte så konstigt att det gör ont ganska länge efteråt, med tanke på alla nerver som ska läka ihop igen. Än så länge har han ingen känsel i vissa delar av knät, men det kan ta upp till ett år innan det är ihopläkt. Och har han inte fått tillbaka känseln inom den tiden så får han det aldrig. Det andra knät som han opererade för drygt 1 1/2 år  sedan har vissa partier där känseln inte kom tillbaka. Men det är ju egentligen ganska ovässentligt jämfört med att ha ont och knappt kunna gå.
Han är redan uppe i 110 graders böjförmåga, och jämfört med förra gången då han vid den här tiden efter op bara var uppe i drygt 70 grader, så är det otroligt bra! 😀

 

Jaha, det var lite av det senaste på knäfronten. 😉

Nu ska jag ta mig en skvätt kaffe till om det finns något kvar. Det var ganska knapert på den fronten i morse, så det är också en sak jag måste iväg och köpa idag. Jag vägrar stå utan kaffe – speciellt i morgon bitti. *s*

Hoppas ni får en riktigt fin söndag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. Så fin bild på Loxy!

  2. säger:

    Godmorgon!

    haha, jasså ni har också grannar som hörs hela dagarna? 🙂
    Man längtar ju verkligen till helt eget boende så man slipper höra andras snickrande eller bråk genom väggarna.

    Usch, otäckt Håkans knä såg ut, hoppas han blir helt återställd.

    Må gott

  3. säger:

    skönt att de e bra med Håkan och att hans knä läker ihop fint. Finns inge värre en om de krånglar! så skönt att han slipper de som sagt.

    Här har vi 8 grader varmt ute idag och regn, knappt man tror de e November?!
    Blir en slappar dag inne idag igen (ler)….

    Hoppas ni har de bra! fin bild på Loxy. kram

Kommentarer är stängda.