paraplyplan1

God kväll i regnet alla!

Det har varit en riktigt skön dag, trots regnet. 🙂 14+ står det på termometern fortfarande, fast klockan snart är 19. Dock är det inte så varmt att jag har lust att gå helt utan skydd ute, så jag planerar helt enkelt att köpa mig ett nytt paraply. Och jag har blivit helt förälskad i de där gammalmodiga och samtidigt barnsliga skålformade paraplyerna, genomskinliga men gärna med något mönster på – typ stjärnor, prickar eller liknande. 😀 Dom är ju bara såå himla charmiga!

Fina paraplyer hittar du bland annat här och här. 🙂

***

Vad har annars hänt idag då? För min del, ingenting faktiskt. Jag har haft en ledig dag – kors i taket. 😛 Jag fick ett återbud pga sjukdom från en av mina stammisar, så jag har passat på att städa, tvätta och göra lite annat under dagen. Det var en oväntad men väldigt välkommen ledighet faktiskt, jag har knappt märkt hur saker och ting har tornat upp sig överallt – tvätt, disk osv. Jag har inte haft tid att märka det. Hehe!

Men i morgon är det full fart igen, för att inte tala om fredagen, som är totalt späckad. Funderar på om jag ska bjuda min käre make på bio i helgen och ha en riktig myskväll. Ska se om jag kan få min mor att vara vovvevakt några timmar igen. 🙂

Det blev pizza till middag idag, en typisk slömiddag bara för att jag inte hade lust att ställa mig i köket. *s* Men nu ska jag titta vad tv-kanalerna har att erbjuda ikväll och sen ska jag duka fram lite kvällste tänkte jag. Hoppas ni haft en skön dag trots det gråa vädret, och att ni får en mysig kväll.

På återseende alla!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 9th maj 2012
Filled Under: Accessoarer, Shopping