Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Senaste nytt sen i fredags… :-)

lilleman11

***

God morgon på er alla!

Klockan är bara sex denna bitigt kalla vårmorgon, och jag har precis sagt hej då till min käre make som åkt till jobbet. Eftersom jag ändå inte kunnat sova i natt så gick jag upp vid fem-tiden och fixade kaffe och mackor till oss, så det blev en liten morgonstund tillsammans innan han åkte. 🙂

Det har hänt lite olika saker igen de senaste dagarna, så det blir lite blandad kompott även i detta inlägg. =))

***

me21

***

I fredags klippte jag av mig mitt långa hår som jag gått och dragit på i alldeles för många år. 😛 Eller ja, jag klippte mig inte själv förstås, utan det gjorde en av mina gulliga nageltjejer som är frisör. Och jag blev såå himla nöjd! Hon var superduktig och klippte upp hela håret precis som jag velat ha det så länge, men inte fått tummen ur för att göra. Nu är det fixat i allafall och jag trivs hur bra som helst i det. 😀

***

glimmernailz1

***

Som tack för klippningen gjorde jag fushiafärgade naglar med små vita blommor på ringfingernaglarna. 😀

***

lashesnn2

***

I lördags gjorde jag en fransförlängning på systra mi, Nicole – som ville ha lååånga fransar – hela 14 mm. 😛 Det gör faktiskt riktigt stor skillnad mellan 12 mm, som är den ”vanligaste” längsta längden, och 14 som är lite mer extremt. Jag har märkt att det blir bäst resultat på 14 om man har många och täta fransar själv från början, så det inte blir för tunt och spretigt när dom är så långa. Man har ju trots allt bara det man har att jobba med. Eftersom man sätter fast fransarna på de egna, så kan man aldrig få fler fransar än man redan har – om man inte väljer ”flare” förstås, små ”vippor” med 6-7 fransar på varje. Men det är inte lika lång hållbarhet på den varianten.

***

oliver1

***

I söndags var det dags för bonusbarnbarnsträff igen. 😀 Denna gången Håkans söta lilla sonson Oliver. 🙂 Han är redan två månader och Håkan har redan hunnit träffa honom två gånger, men för mig var det första gången. Han var en cool liten grabb redan nu, som inte alls hade lust att sova trots att han var så trött att ögonen försvann bak i nacken på honom. Det var roligare att kika på oss alla som satt och pratade runt omkring honom. 😀

***

oliver3

***

oliver2

***

Men till slut tog naturen ut sin rätt och liten sov som en stock i sin goa babysitter. Jag skulle vilja ha en sån själv. 😛 Tänk vilken ljuvlig dagbädd! =))

***

lashesjf1

***

Igår var det dags för en fransförlängning igen, denna gången på min goa kurskamrat Jessica från nagelterapeututbildningen. 🙂 Hon hade definitivt kunnat haft 14 mm med lyckat resultat, för hon har enormt täta fransar. Men det blev kanonfint med 12mm’s fransförlängning på henne.

Jahapp, det var väl i stora drag vad jag har haft för mig de senaste dagarna. 🙂 Idag har jag också en fransförlängning och sen tänkte jag eventuellt sticka ner till Borås nagelskola en sväng ikväll, beroende på om min kära mor kan vara hundvakt eller inte. 🙂 Men nu ska jag först och främst försöka få mig nån timmes sömn om det går. Klockan har hunnit bli halvsju men jag är toktrött efter min sömnlösa natt så jag tänker i allafall se om det går att få sig lite vila.

Ha en kanonfin dag alla och så kikar jag in lite senare!

Btw, min nagelsida är uppdaterad med lite olika grejer, info, bilder m.m. så kika gärna in där. Och gå gärna in och ”gilla” min sida på facebook, Indra’s konstnaglar & nageldesign där det hela tiden kommer upp nyheter, aktuella erbjudanden m.m. 🙂

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...