dress5

Hej hej alla!

Började dagen med sent lördagsmorgonkaffe idag, pratat med goa kompisen Veronica i telefon och kikat på massa fina klänningar på BonPrix. 😀 Jag använder inte klänning speciellt mycket men jag tycker det är såå fint och vill gärna ha ett gäng hemma – när andan faller på. 🙂 Jag vill ha lite olika varianter, för olika tillfällen, och här kommer ett gäng som jag fastnat för. 😀 Klänningen i rubrikbilden kostar 229:-

***

dress11

Tre ljuvligt söta och romantiska sommarklänningar! 😀 Spetsklänningen i vitt kostar 199:- och finns även i en långärmad modell. Klänningen i mitten är en lite mer festvariant, kostar 299:- och den blommiga till höger kostar 249:-

***

dress22

***

De här fyra klänningarna är samma modell men i olika färger. Jag tycker alla är lika himla söta och skulle lätt kunna tänka mig en av varje. 😀 249:- för en sån här. 🙂

***

dress31

***

Tre tokfina festklänningar – alla hjärtligt välkomna in i min garderob. 😀

***

dress4

Och avslutningsvis – självklart två små svarta. 🙂

Den högra är min favorit, passar både till fest och lite finare vardags tycker jag.

Alla klänningar finns på BonPrix.se där även bilderna är lånade.

Nu ska jag vila en stund efter en väldigt god middag med hjärtat. 🙂 Jag har haft lillasyster Nicole här idag också, och gjort fransförlängning på henne. Kommer lite foton på det senare, plus gårdagens nageluppsättning.

Kikar in lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 5th maj 2012
Filled Under: Kläder & skor, Mode & Fashion, Shopping