Allmänt

Lite smått från senaste dagarna… :-)

loxymorgon861

God morgon på er alla!

Fast jag har ju redan varit uppe ett par timmar. 🙂 Det har däremot inte Loxy, han är helt slut efter de här varma, soliga dagarna. 🙂 Det är hopplöst, han har ingen som helst självinsikt utan ska bara ligga mitt i solen och glassa – med risk för värmeslag, solsting, brännskador och allt möjligt som följd. Jag får jaga in honom i skuggan med jämna mellanrum och när jag sitter och jobbar i nagelrummet måste jag stänga altandörren och hålla honom inomhus, eftersom jag inte kan hålla koll på honom då. Det märks att han är i från Mexico…hehe! 😉

arm1

***

I och för sig höll jag ingen vidare koll på mig själv heller de här dagarna…

Jag som aldrig bränner mig. Inte för att jag har bra solhud, för det har jag inte. Sitter jag för länge i solen så bränner jag mig såklart. Men grejen är ju att jag inte suttit i solen tillräckligt länge för att bränna mig på säkert nio år, eftersom jag håller mig i skuggan på grund av min migrän. Jag tror sista gången var när jag träffade Håkan första gången. Jag var med min syster Tess och hennes man på en shettisutställning i Uddevalla, en sån där extremvarm vårdag och typ alla brände sig fördärvade den dagen, även jag. Ja, det var nog sista gången. Och så nu… Jag borde verkligen ha vetat bättre. En timme på en filt i trädgården och jag ser ut så här på båda armarna och båda benen, och på dekoltaget. Grisskär…*suck* 😛

Jaja, det är snart borta (och färgen också) så jag är lika vackert likblek som vanligt..haha!

***

lashessl2

***

Förresten så gjorde jag en fransförlängning härom dagen. 🙂 Det är bara att öva, öva, öva som gäller, men jisses vilket pillejobb det där är! 😀 Det är ju en himla tur att man gillar såna här pilliga saker.

Var även nere på Borås nagelskola i tisdags, och gjorde en akryluppsättning och en akrylpåfyllning på två goa tjejer. Som alltid så var det en jättemysig och trevlig kväll nere på skolan. Ser fram emot elevkvällen som är snart, då massa nytt kommer att presenteras också. 😀

Well, nu är det dags för mig att sparka igång nagelrummet för dagens jobb. 🙂

Ha en superfin dag alla och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    snygga fransar! 🙂

Kommentarer är stängda.