Allmänt

Pollenkollen…

vaarbjoerk

God förmiddag på er alla!

Ännu en ljuvlig vårdag har gjort entré. 🙂 Utanför fönstren, och runt hela vårt hus, har björkarna fullkomligt exploderat i vårsolen och värmen, och det är så himla vackert med den gröna lummigheten. Men tyvärr så tvingar den mig inomhus. 🙁

Jag har plockat fram hela arsenalen med nässpray, inhalator m.m. så jag hoppas ändå kunna vara ute i trädgården en liten stund senare, men för övrigt ska jag tillbringa tiden inomhus, på Borås nagelskola, och där hoppas jag det är någorlunda pollenfritt. 😛 För övrigt kan jag rekommendera Apotekets app ”Pollenkollen” som är gratis att ladda ner. Kanonbra app för att kolla hur halterna på olika pollensorter är.

Min make och min mor har precis åkt iväg till Harald Nyborg för att köpa staket till mamma, och sen misstänker jag att Håkan tänker sätta igång med vår grind som ska byggas. Han hade skrivit ut en kanonbra Bygg-en-grind-anvisning från nätet, (en Dummie för grindbyggare typ..hehe) men det ser ut att kunna bli en jättefin grind. 😀

För övrigt blir det väl säkert en mc-tur för hans del innan jag ska iväg till skolan, för därefter sitter han fast med lilleman. 🙂

Nu ska jag i allafall slänga in en tvätt i maskinen och fixa lite i köket.

Ha en jättefin dag alla och fortsätt njuta av solen så länge vi har den kvar! 😀

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...