Allmänt

Sen middag idag…

csi-miami-dead-to-me

 

God kväll på er alla därute!

 

Då har vi avnjutit en sen men god middag, min älskling och jag, och slagit oss ner i tv-soffan med kaffebrickan. Det är CSI Miami på 9:an, men tydligen inte längre klockan 21 på 5:an som det brukar vara på måndagar. Så jag får nöja mig med ett csi-avsnitt ikväll. 🙂

Vi fullkomligt exploderade av skratt här precis, Håkan och jag. Han skulle ringa upp kompisen Dan och tryckte in återuppringningen på telefonen. När han fick svar så började han med sin vanliga rapparkalja som han brukar på nåt eget påhittat språk och hör en förvirrad röst presentera sig i andra änden. Då hade han ringt fel! Haha! Han hade ringt upp besiktningsgubben som han träffat tidigare idag. *Gapskratt* Samtidigt ringer Danne på mobilen i stället, och i sin förvirring slänger Håkan bara på luren och svarar i mobilen i stället. Så nu får vi bara hoppas att besiktningsgubben inte har någon nummerpress, för då lär han ju tro att Håkan är fullkomligt sinnesslö. Haha!

 

Jaja, det var bara en lite parentes. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och koncentrera mig på CSI så fort reklamen är slut. Tidigt i morgon bitti ska Håkan och två av kompisarna iväg till Lidköping och besöka en hojverkstad där, så det blir nog en ganska tidigt kväll skulle jag tro. Får väl hoppas att jag får sova bättre i natt än i går natt i såfall.

Sen får vi väl se vad jag hittar på i morgon när jag är gräsänka över dagen. 😀

Ha nu en fin kväll alla, och på återseende!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. hej på er! Hoppas allt är bra med er?!

    Mitt internet slutade att fungera i Torsdags å blev inte lagat förrän idag, så jag har mycket att läsa ikapp.

    KRAM

  2. veronica säger:

    SÅ VAR DET SAGAN OM DOM 3 BOCKARNA BRUSE I DEN STORA MC-VÄRLDEN…;-D….

Kommentarer är stängda.