Allmänt

God natt och sov gott!

loxy-mycket-nanig2

 

Hej på er alla!

 

Nu är det dags för mig att säga god natt för ikväll. Vi har suttit och tittat på Matte söker husse, hur charmig film som helst! 😀 Är jag på rätt humör så tycker jag jättemycket om de där dramakomedierna, men lika ofta kryper jag ur mitt eget skinn av rastlöshet. Ikväll var det dock en passande kväll – och en passande film. 😉 Så söt! =))

 

Jag har lite planer för morgondagen men är inte riktigt säker på hur jag ska lägga upp det ännu. Hur som helst så återkommer jag i morgon bitti igen, med lite morgonkaffe och småprat. 😀

Ha en riktigt god natt nu alla, och på återseende i morgon!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Naw, man vill bara pussa honom! Så söt när han ligger där o sover. lilla plutten! 🙂

    Hoppas allt är bra med dig.
    Kram Jennie

  2. jösses vilken söt bild;)

    hoppas ni har det bra!

Kommentarer är stängda.