Allmänt

Dagens Vill Ha från FashionClub

fash1

 

Appropå vita kläder, som jag visade i ett tidigare inlägg. Det finns ju ändå inget som går upp emot rosa. smiley *s* Den här klänningen är kanske aaaningen för kort för mig, men jag älskar den ändå! Den är ju bara så härligt rosa, och så söt med strass-spännet i urringningen. 92% viskos och 8% elestan. 349:- från Fashionclub.

 

 

 

 

 

 

 

fash2

 

Längst till vänster ser du en klänning, Funky Chic I, men jag tycker att den funkar precis lika bra som en top med t.ex tights till. 100% bomull. 249:-

I mitten, Hoddiy II i 100% bomull, en rosarutig långärmad tröja med luva och dragkedja fram. 279:-

Längst till höger, Phusion i 100% bomull, en lite längre vitrosa-rutig top med korta ärmar, 299:- Samtliga plagg ifrån Fashionclub.

fash3

 

 

 

Två helt olika men jättesöta klänningar. Till vänster, Moldiva i 100% bomull, vit överdel med rutor och stora hjärtan i kjolen. 249:- och till höger, SummLite som består av 92% polyester och 8% elestan. Svart med små rosa blommor och en rosa rosett i urringningen. 349:-

 

 

 

 

 

 

fash4

 

 

Ytterligare två ljuvliga sommarklänningar. Espera till vänster är i 100% polyester, med en sydd vit rand runt midjan och knytning runt halsen. Klänningen är i One size och passar till 34, 36 & 38’or. Finns även i rosa. 199:-

Victoria, klänningen till höger, är i 80% bomull och 20% polyester. Även denna klänning är i One size, creme-färgad med tryck på bröstet och knytband runt halsen som gör att du själv kan reglera urringningen. 249:-

Samtliga plagg kommer från FashionClub.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...