Allmänt

Bowlingkväll!

bowling11

 

Japp, det är vad vi ska göra ikväll! 😀

Hoppas att jag kan vara med bara, det är inte helt enkelt med en tå som ser ut som en potatis och känns därefter. Men med ska jag i allafall! Min älskade, snälla mamma kommer hit om ett par timmar och passar Loxy åt oss, så jag slipper smuggla in honom. *s* Nej, det hade jag faktiskt inte gjort. Men det hade varit tråkigt om jag hade fått stanna hemma. Det behöver jag dock inte nu.

 

Det har varit en seg dag idag. Mamsen har varit här på förmiddagen en stund, och då fikade vi och jag fixade till hennes naglar lite. Men sen var jag tvungen att lägga mig och vila en stund och sen dess har jag legat här på soffan. Halvsovit, helsovit, velat hit och dit. Men jag har väl fått lite sömn i allafall hoppas jag.

Nu ska jag börja fixa i ordning mig lite och sen är det  nog dags för oss att sticka. Den här gången ska jag inte glömma kameran. 😛

Men jag hinner nog inte få upp några foton ikväll, det blir först i morgon. Däremot kikar jag nog in en sväng när vi kommer hem.

Ha en jättefin fredagskväll alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...