Allmänt

Mc-tur till Fölene kvarn idag! :-)

folene4

Hej ute i den härliga värmen alla! 😀

Trots att jag vaknade med sprängade huvudvärk, rinnande näsa och kliande ögon i morse så kunde jag ändå inte låta bli att följa med ut på mc-tur med kompisarna idag. Det var min premiärtur för året, jag har helt enkelt inte haft tid innan. Varenda gång det varit fint väder så har jag antingen varit sjuk eller jobbat i nagelhörnan.

Men idag blev det av i allafall och vi åkte till mysiga Fölene kvarn strax utanför Herrljunga.

***

folene3

Det blev en ordentlig första-tur för mig, men med tanke på den bekväma hojen vi har nu så skulle jag nog kunnat åka fyrdubbla vägen utan problem. Dock måste jag fixa nya glasögon! Jag har jagat det perfekta paret i flera år nu, ett par som inte klämmer bakom öronen eller kläms ihop av hjälmen. Det känns som huvudet ska sprängas efter tjugo minuter typ, så jag funderar på att skaffa mig såna där ”skidglasögon” med ett resårband över hjälmen. 😛

***

folene1

Vi kilade runt och tittade på alla småprylar dom hade till försäljning innan vi tog en fika. Det är verkligen ett sjukt mysigt ställe och jättetrevliga ägare. Ute i en lokal en sidobyggnad har dom en kombinerad loppis med nya lampor av olika slag, och i caféhuset finns en massa fint hantverk och annan inredning. Trots det så köpte jag inget idag..troligtvis pga att jag bara hade kort med mig. Hehe!

***

folene2

Men nu är vi hemma och har startat upp grillen. 😀 Det blir grillade kryddkorvar med megapommes frites och Chorizodressing idag. Mumma! 😀

Hoppas ni har en härlig dag därute i solen och värmen. Bäst att passa på så länge den varar för om ett par dagar blir det tydligen kyligt igen. Bara att hålla tummarna för att värmen kommer tillbaka snart igen!

Må så gott alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...