Allmänt

God snövit morgon alla!

godmorgondeer1

 

God morgon på er därute!

 

Den här bilden är naturligtvis inte från idag, det är lite vitare än så här nu. 😉 Men vem vet – det här kanske är ett av de små liven som går och äter borta på vår matplats nu i vinter. 🙂 Ursäkta den dåliga kvaliten, det var ganska mörkt och jag fick zooma bra för att få den här närbilden.

 

Hur som helst – vad händer idag då? Nu verkar det ha varit snöuppehåll några timmar så förhoppningsvis har inte tillståndet ute på gatorna förvärrats i allafall. Men jag skulle tro att man får ta det ganska lugnt ändå.

Själv hade jag tänkt sticka iväg och handla lite idag, men det vete 17 om det blir av. Jag tror inte jag får på mig några skor. Klumpiga jag drog i lilltån i en kant på datorbordet i går kväll, och är den inte bruten så är det i allafall en kraftig stukning eller kanske en liten spricka. Jag har brutit eländet förr, och dom gör ju ingenting åt det på sjukhuset. Det finns inte så mycket att göra liksom, mer än att kanske tejpa fast den i tån bredvid för lite stöd. Så just nu är min lilltå som en stor, rund boll och gör förbaskat ont, och jag har bara mig själv att skylla för att jag ska ha så himla bråttom jämt och inte se mig för. Får hoppas att svullnaden går ner såpass snart att jag får på mig ett par skor i allafall. Klantskalle!

 

Så jag antar att det blir stillasittande pyssel idag..haha, vilken uppoffring..*s* Jag fick inte något gjort med naglarna igår, men badrummet blev städat i allafall. Sen var jag toktrött, så jag undrar om det inte ligger nån förkylning och spökar i bakgrunden. Så himla trött brukar jag inte vara som jag har varit den sista tiden. Jag sover ju till minst halv tio varje dag och det hör definitivt inte till vanligheterna.

 

Men idag ska jag försöka få lite gjort med naglarna i allafall, så vi får se om det dyker upp lite nya designer här sen. 🙂

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...