Allmänt

T-shirts i mängder hos Phoenix.se

phoenix-tshirtlogga

 

Hej hej därute alla!

 

En t-shirt är väl kanske inte det första man tänker på att köpa idag – snarare en tjock tröja eller liknande. 😉

Men jag behöver verkligen ett gäng nya t-shirts. Jag tycker om att gå i dem hemma, och det har resulterat i en hel hög med halvdassiga, urtvättade tråkiga saker som jag aldrig skulle visa mig i offentligt. *s*

 

phoenix-tshirt1

 

På coola webbutiken Phoenix.se finns det mängder av roliga t-shirts! 😀 Butiken är uppdelad i kategorier som t.ex. Film & tv, Tecknat, Musik, humor och så vidare. Själv hittade jag mest under kategorin Tecknat, bland annat en ursöt Hello Kitty t-shirt och en svart Tingeling t-shirt som jag funderar på att klicka hem.

 

De flesta t-shirtarna ligger på 199:- och det finns som sagt mängder av olika att välja bland.

Produktbilderna är lånade ifrån Phoenix.se

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    oh vad söt Hello Kitty tröjan var=)

Kommentarer är stängda.