Allmänt

Ett sent god natt.. :-)

loxynatt27

 

Hallå där mitt i natten alla! 😉

 

Klockan är över halv ett och först nu är jag klar med mina ramar. KLAR! 😀 Haha! Men jag bara vägrade att lämna allt på golvet en kväll till, så jag gav mig 17 på att få allt färdigt idag. Och det tog lite längre tid än jag hade tänkt mig från början… *s*

 

Men jag har förstås inte suttit och ramat in foton hela dagen, även om det kanske var det jag borde ha gjort. 😛
Men min mamma har varit här och ätit middag med mig, och sen har jag haft fullt upp med att stryka dukar och gardiner, rengöra, putsa och placera ut gårdagens fynd, städa här hemma och njuta av vädret ute idag med lilleman. 😀 Jag kände helt enkelt för att ta en bloggfri dag, men helt kunde jag ju inte hålla mig förstås…som synes. *s*

 

Men nu ska jag hoppa i säng och göra min djupt sovande vovve sällskap. Jag har lite huvudvärk ikväll, men det har ingenting med migrän eller liknande att göra. Jag har bara klantat mig i dag i vanlig ordning. Jag vet inte vad det är med mig och mitt huvud, men jag ska tydligen drämma i det nånstans minst en gång i kvartalet i allafall.
Idag var det tinningen som fick ta stryk när jag böjde mig ner för att kolla efter en kontakt, och slår skallen i en tokvass kant på en glashylla på väggen. Den repade upp ett cm-långt sår i tinningen, men det var nog bara en fördel att det började blöda, för jag tror att det är därför jag inte har mer ont i huvudet ikväll än det lilla jag har. Jag har i allafall hört att man får mindre värk om det går hål, men jag vet inte säkert om det stämmer. Fast som sagt, jag trodde ju att jag skulle få mer ont än så här, så det kanske det gör. 🙂

Hur som helst så borde jag nog lägga av med att slå i min stackars skalle överallt…. *s*

 

Men nu ska jag försöka få mig lite sömn, hur mysigt jag än tycker att det är att gå omkring och pyssla så här på kvällen. Men det är en dag i morgon också. 🙂

Hoppas ni har haft en fin kväll och förhoppningsvis sover gott nu.

På återseende i morgon!

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Hallojsan:)
    Vad duktig du är, grattis!!=D hipp hipp hurra ramarna är klara, super:)
    Låter som du haft en mysig fixa dag;)
    Ajaj med huvudet:( Du får verkligen vara försiktigt med ditt huvud INdra, inte ska du ha ont inte och ett så värdefullt huvud får man inte slå i;)
    Kramkram<3

Kommentarer är stängda.