Allmänt

Lunch på Hamnkrogen idag!

hamnkrogen1

God morgon på er alla!


Då var vi inne på vår sista dag här uppe i norrland och Härnösand. Det här är den längsta vistelsen vi har haft här, och ändå har tiden gått otroligt fort. Jag kan knappt fatta att vi har varit iväg i snart 10 dagar.


Idag ska vi i allafall ta oss en tur ner till stan och kika på marknaden i hopp om att det har kommit upp lite fler marknadsstånd den här gången. *s* Och efter det är det lunch på härliga Hamnkrogen som gäller. Hoppas bara det blir lite varmare framåt lunchtid för just nu är det inte sitta-ute-klimat precis. I morse när vi kom upp var det riktigt kyligt i luften. Tänk att det kan förändras så fort, bara över en natt.  Men jag tror att solen kommer att värma upp en hel del frampå dagen, så det blir nog bra.


Ja, det är väl ungefär de planerna vi har idag. Det kommer att bli ett tidigt sänggående för min del för vi ska starta tidigt i morgon bitti. Vi ska stanna på några ställen på vägen hem så det lär ta några timmar innan vi är tillbaka i Borås.

Men nu ska jag kila ner på vårt övernattningsrum och förbereda mig för marknadsturen – den andra. 😉


Ha en jättefin dag alla, och på återseende!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...