Allmänt

En sista intensiv dag i norrland…

marknad3

God kväll på er alla!


Då var vi tillbaka ”hemma” igen, hos Håkans föräldrar alltså. 🙂 Efter en mysig dag på stan med marknad (som dock var ganska sparsam.. 😉 ) och lunch på underbara Hamnkrogen, så åkte vi ut till Hästviken och fikade hos Håkans bror och svägerska. Det är alltid lika ljuvligt fint därute vid havet och även om det blåste ganska kyligt ikväll så var det lä bakom huset och otroligt varmt där. En riktigt skön kväll.


Men nu är vi som sagt tillbaka i stan och har ätit lite räkmackor till kvällsmat. 😀 Nu blir det bara en lugn kväll i tv-soffan innan det är dags att gå till sängs inför morgondagen då vi startar hemfärden så tidigt som möjligt. Jag bloggar troligtvis inte mer förän jag kommer hem nu, det beror lite på om jag blir åksjuk i bilen. Men minidatorn är med så skulle jag klara av det så blir det kanske ett inlägg eller två på hemresan. 🙂

Dagens inköp och lite annat kommer senare, när jag har laddat över alla foton från kameran till datorn.


Ha nu en riktigt fin kväll alla och en god natt när det är dags.

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Kul med minidator, det kanske man skulle skaffa sig en..

Kommentarer är stängda.