Allmänt

Klänningar på blå mattan..

dresses1

 

God kväll på er därute!

 

Då har bröllopsgästerna börjat att anlända till middagen. Under hela dagen så har vi fått se den ena vackra klänningen efter den andra, och några av dem blev mina personliga favoriter.

Norska Mette-Marit är lustig på så sätt att hon ena gången kan klä sig hur snyggt som helst, för att nästa gång inte verka ha tagit den minsta koll i nån spegel innan hon gav sig iväg. Men den här gången har hon lyckats jättefint tycker jag. Gårdagens rosa klänning var ursöt tycker jag, och även idag hade hon en underbart fräsch klänning.

Prinsessan Märta Louise hade en rosa klänning som jag tyckte var jättefin, inte bara för att den var rosa utan det var även en fin modell. Prinsessan Letizias klänning var söt men kanske inte så glammig som man kanske väntat sig på ett Kungligt bröllop. Hon brukar klä sig sjukt snyggt, den här var lite annorlunda. Men jag tyckte ändå den var söt som sagt var.

Drottning Silvias klänning var fantastisk tycker jag! Jag brukar oftast fastna för lättare, axelbandslösa eller kortärmade aftonklänningar, men den här var otroligt fin!
Drottning Rania hade en stilfull och sval klänning i blått, kanske inte så där jättespeciell för det här tillfället. Men hon är så otroligt vacker så hon kan ha nästan vad som helst på sig och det är ändå gångbart, enligt mig.

 

dresses2

 

Sista klänningen på ovanstående lista är min absoluta favorit! Jag brukar inte gilla klänningar med för mycket volanger och rysch- och pysch, men Madeleines vackra blå klänning drog blickarna till sig vart hon än gick. Nu är ju även prinsessan Madeleine en av de vackraste jag vet, en riktig liten sagoprinsessa. 😀 Hon passar otroligt bra i milda, ljusa pasteller och den här blå färgen klädde henne jättefint!

Så faktiskt – min favorit från den här dagen blir Prinsessan Madeleines blå volangklänning!

Har ni fått någon favorit bland alla vackra skapelser denna bröllopsdag? 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Jodå, Drottning Margaretas klänning och Drottning Ranja, men inget slår den vackra bröllopsklänningen:)

Kommentarer är stängda.