Allmänt

Varken bättre eller sämre…

sassiemorgon3

 

God förmiddag på er!

 

Det blev lite sent här idag. Jag har sovit halva natten på soffan och var precis borta i morse när Håkan kom upp vid sju-tiden. Han hann ta hand om både morgonturen med lilleman, gårdagens disk, bäddning och alla andra morgonsysslor medans jag bara tvärsov utan att röra mig ur fläcken. Och då ligger jag ju ändå i samma rum. *s*

Men jag mår inte så mycket bättre idag än igår. Inte sämre heller för den delen, det är ungefär likadant. Förutom att jag är mer förkyld idag, men det är ingen större fara. Jag hoppas verkligen att det bara är någon vanlig vinterförkylning det här. Jag tänker dock hålla mig hemma, eller i allafall borta ifrån folk, ifall det skulle vara något som smittar.

 

Så än så länge är jag inte strandad i nån säng eller soffa, vilket är hur skönt som helst för det har jag inte tid med. *s* Jag har grejer att göra i min manikyrhörna som har blivit släpandes efter pga att vissa saker tagit slut. Nu ska jag fixa lite med det idag och så får vi se hur jag mår längre fram mot eftermiddagen.

 

Hoppas i allafall att ni mår bra därute, och att ni får en fin måndag.

På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...