Allmänt

Julhelgen i stora drag…

bossmorgon13

 

Idag är det återigen lite kallare, och vi har dan för dopparedan idag. 🙂 Säga vad man vill om kyla och jobbigt väglag – vi får ju i allafall en vit jul som vi alltid gnäller om att vi vill ha. Då ska vi kanske inte gnälla nu när vi får det. 😉

Jag har redan varit vaken några timmar, trots att jag även suttit uppe i natt och pillat vid datorn när jag inte kunde sova. Men nu på morgonen var det helt omöjligt! I det här läget ska Håkan verkligen vara glad att han har dålig hörsel, för troligtvis klarar han sig lite längre innan han väcks av grannarna. Även om det är en gåta för mig, så som det skriks och dunkas därnere idag. Men jag ska inte klaga – jag ska bara vara tacksam för att det snart är över. 😀

 

Idag ska jag göra i ordning Håkans och mitt privata och en dag för tidiga julbord. Tråkigt nog så jobbar han i morgon på julafton, något som tyvärr inte är så mycket att göra åt – det ingår vissa storhelger i tjänsten och i år är det hans tur. Så vi äter vårt lilla julbord i dag, och sen ska jag vara hos mamma och fira jul i morgon, tillsammans med ett par av mina syskon. Vi ska ha lite av ett knytis, och ta med oss lite olika saker allihopa, och själv ska jag bidra med bland annat köttbullar och ris a la malta. 😀 Plus en stor korg med massa julgodis och fikabröd så klart. 😛 Det blir nog riktigt mysigt tror jag. Och Loxy får busa med gosiga Boss som självklart ska vara med. =))

På juldagen kommer Håkans dotter Maria och hennes sambo hit, ett besök som börjar bli lite av en mysig tradition här hemma. 🙂 Och till sist – på Annandag jul ska vi hem till kompisarna och ha ytterligare en form av knytis – en äta upp julmatsresterna-middag. =)) Himla kul och praktiskt ídé som tokiga Veronica kom med. 😛

Ja, så ser vår julhelg ut i stora drag. Nu återstår att se om det blir som planerat också. *s*

Nu är det dags för mig att sätta igång här hemma, och greja i ordning det sista för idag. Men först av allt ska jag byta ut mina linser mot glasögonen en stund. Det känns oroväckande nog som jag håller på att få en infektion i ena ögon, inte bra. Vi får se hur det blir under dagen.

 

Ha nu en jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

1abarbkermis-043

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. God Jul!

Kommentarer är stängda.