Allmänt

Hojtur till kusten! :-)

hojtur1

Hej hej alla!

Hoppas ni mår bra denna lite mulna söndag. Det är i allafall skön temperatur och gubben min har precis varit ute och klippt gräsmattan. Själv har jag suttit och pratat i telefon med goa vänner, kollat lite nyheter på nätet och gosat med min vovve. Om ett par timmar ska jag förlänga fransarna på en jätterar tjej så det kommer bli en trevlig söndagseftermiddag. 🙂

***

Gårdagen var urseg, milt sagt! Jag skulle egentligen varit med på en mc-tur till en kompis i Falkenbergstrakten, men tyvärr så gick det åt skogen för min del. Ingen hundvakt och alldeles för långt för lilleman att åka med. Så jag fick stanna hemma, men hjärtat hade fina foton med sig när han kom hem på eftermiddagen. Det hade varit en supertrevlig dag med goa vänner så jag missade verkligen något igår. Så nu har jag satt maken på ett vinterprojekt, att bygga en sidoväska för Loxy till hojen så vi kan följa med på fler turer nästa sommar. 😀

***

Här kommer i allafall en bildsvit ifrån gårdagens tur, allt ifrån kompisens gård till promenaden på stranden och fikat på mysigt café.

***

hojtur2

***

hojtur3

***

hojtur4

***

hojtur5

***

hojtur6

***

hojtur7

***

hojtur8

***

hojtur9

***

hojtur10

***

Ha en fin dag alla och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. veronica säger:

    Halloj!!!
    Det var en riktigt goetur…Fanns en nackdel. DU VAR INTE MED. <3 KRAM/v

  2. Cherlindrea säger:

    Tack finaste! 🙂 <3

Kommentarer är stängda.