Allmänt

Nästan en månad i sjuksoffan….

28930150-806A-4DF5-8596-946E96D4137D

***

Vart tog våren vägen? ?

Ja, ungefär så känner jag mig nu, när snön återigen lyser vit därute och har lagt sig över våra alldeles för tidigt framställda trädgårdsmöbler.

Men när man har legat nedbäddad inne, först en vecka med en hostande vovve som fått kennelhosta, och sedan ytterligare 2-3 veckor med egen hemsk säsongsinfluensa, samtidigt som även maken blir ordentligt sjuk och hundstackarn fortsätter att hosta.

Vi var tre fullkomligt hjälplösa varelser som var precis lika sjuka och ingen av oss kunde hjälpa den andra. Tja, Loxy kunde väl inte gjort så mycket ändå men i vanliga fall är han i allafall en tröst och ett mysigt sällskap. Nu var han mest ett orosmoment som såg till att ingen av oss kunde sova, pga hans hostningar.

Jag vet faktiskt inte vad vi skulle gjort utan min älskade familj som ställt upp och handlat, allt ifrån drickbar näring, glass och annat, till hostmediciner, huvudvärkstabletter och nässpray. Och dumpat utanför dörren såklart för ingen har ju vågat ta ett steg innanför vår dörr, och jag förstår dem verkligen. Den här influensan önskar man inte sin värsta ovän.

Nu har ingen av oss tränat på snart en månad heller och det börjar kännas hemskt! Det känns som man tappat allt man har byggt upp under ett år och får börja från början igen. Som tur är har jag ett himla sug att komma igång, och tur är väl det, så jag inte behöver gå igenom typ två månaders igångsättningsmotstånd också, till råga på allt. Men jag vågar verkligen inte börja för tidigt, inte efter en sån här kraftig influensa.

Men nu får det vara slut på gnäll. ?

Vi har i allafall äntligen fått tillbaka lite av matlusten som har lyst med sin frånvaro i några veckor. Och även om hosta och huvudvärk, orkeslöshet och matthet hänger i fortfarande, så känns det i allafall  att vi äntligen är på rätt väg.

Både hälsomässigt och framåt mot våren! ?

Nu ska jag fixa med lite naglar och sen blir det middagslagning och en lugn kväll med maken framför tvn.

Ha en fin onsdag alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...