AllmÀnt

Söndagsfika i skogen! đŸ€—

8ECA7A50-F29B-4706-A4DB-E9375967DA3E

God söndagskvÀll alla!

 DĂ„ börjar den hĂ€r veckan lida mot sitt slut. Jag Ă€r otroligt trött ikvĂ€ll kĂ€nner jag. Det mĂ„ste bero pĂ„ all frisk luft den sista tiden. đŸ€Ș

Det verkade som att gĂ„rdagens blogginlĂ€gg om vĂ„r mysiga julafton i skogen fick familjen att inspireras. 😊 För efter att jag lagt upp det igĂ„r drog diskussionen igĂ„ng om nĂ€sta ”utflykt” och det blev redan idag. VĂ€dret skulle bli bra och nĂ€stan alla kunde komma. SĂ„ idag packade vi ner kaffe och smörgĂ„sar och promenerade ivĂ€g till Byttorpssjön och en av grillplatserna dĂ€r. Ett jĂ€ttemysigt stĂ€lle pĂ„ höjden över sjön med vindskydd, perfekt att stĂ€lla ifrĂ„n sig alla vĂ€skor och andra saker i, sĂ€rskilt om vĂ€dret Ă€r lite kasst. Men idag var vĂ€dret helt okej, lite kallt men helt stilla och lugnt dĂ€r mellan trĂ€den.

5F9F2B46-C452-4B09-AD8B-47EF9E82220D

Vi gjorde ingen större grej av det hela, det behövs inte utan blir lika mysigt ÀndÄ. Vi möttes pÄ parkeringen vid Byttorps idrottsplats och gick tillsammans upp i skogen. Det var redan tre tjejer pÄ platsen nÀr vi kom, men dom var precis pÄ vÀg att gÄ dÀrifrÄn och höll pÄ att stÀda efter sig. Det Àr helt otroligt vad mycket folk det Àr som Àr ute sÄ hÀr i naturen nu. PÄ nyÄrsdagen nÀr vi promenerade runt sjön var det rena folkskockningen. Det mÀrks verkligen att folk har anammat utelivet pÄ ett helt nytt sÀtt i Är. Det var inte bara vi som satt ute idag utan Àven de andra grillplatserna runt sjön var upptagna. SÄ himla mysigt!

0B1FEC73-3516-435D-A005-F1C382FFC56A

SĂ„ vi bredde ut vĂ„ra filtar pĂ„ sittbrĂ€dorna (dags att köpa sittunderlĂ€gg nu om vi ska fortsĂ€tta med det hĂ€r.. 😁), packade upp kaffe och smörgĂ„sar och sjĂ€lvklart, för brorsans och min del – kamerorna. đŸ€— Idag kunde inte syrrans kille Jonas eller brorsans dotter Evve vara med tyvĂ€rr, men jag Ă€r ganska sĂ€ker pĂ„ att det kommer fler tillfĂ€llen. â˜ș

AEE4FC78-C973-4945-B8F4-343A3177332B
Brorsan Ă€r helt inne i fotografins vĂ€rld numera och efter att han fick sin systemkamera i julklapp sĂ„ Ă€r det bara den som gĂ€ller. 😊 Vilket jag sĂ„klart inte klagar pĂ„ eftersom jag har nĂ„n att nörda ihop mig med numera och snacka foto med nĂ€r alla andra Ă€r trötta pĂ„ mig. 😁

SĂ„ vi sprang förstĂ„s omkring och knĂ€ppte bilder pĂ„ allt och alla. TyvĂ€rr lyckades brorsan Ă€ven fĂ„nga mig pĂ„ bild nĂ€r jag sitter och glufsar i mig min macka, nĂ„t som Ă€r hans stora nöje att försöka föreviga och sedan lĂ€gga upp pĂ„ sociala medier. 🙈 

***

 008914CB-DD3A-43BF-AB6D-49F2E379B2FFAnnars var det mest Saphira som fotade mig i dag sĂ„ jag ocksĂ„ syntes lite i sammanhanget. 😁 Det hör inte till vanligheterna precis, eftersom jag för det mesta bara stĂ„r bakom kameran. 😊

SjĂ€lvklart var Lotus och Maja med ocksĂ„. Maja höll igĂ„ng med en gammal fotboll som vi hittade i skogen och Lotus letade matrester runt grillplatsen till vĂ„r stora frustration. Till slut fick han sitta innanför min jacka och vĂ€rma tassarna och trĂ„na efter eventuella matrester dĂ€rifrĂ„n. 😛

***

Efter ca 1,5 timme promenerade vi hemÄt igen, nu ganska kylslagna eftersom vinden blev lite mer bitande framÄt eftermiddagen. 
Men det var ett hĂ€rligt sĂ€tt att tillbringa en annars ganska trĂ„kig och seg söndag. đŸ€—

Nu Ă€r det mĂ„ndag i morgon och vardagen Ă€r tillbaka efter jul- och nyĂ„rshelgen. Nu Ă€r det dags att sĂ€tta igĂ„ng igen, med nagelfix, fotokurs och trĂ€ning pĂ„ gymmet. Vi har det stora privilegiet att vara medlemmar i ett gym dĂ€r vi bara Ă€r drygt 40 medlemmar och dĂ€r vi dessutom har möjlighet att trĂ€na ensamma om vi gĂ„r dit udda tider. Och efter den hĂ€r lĂ„nghelgen Ă€r det absolut nödvĂ€ndigt att komma igĂ„ng igen. 🙈

Och sen hÄller jag tummarna för att det snart blir en sÄdan minskning i smittspridningen att vi kan ta upp fotokursen igen som jag gick förra Äret, och som vi tvingades avbryta. Eller snarare att fortsÀttningskursen kan starta. 
Men fram till dess Ă€r det sjĂ€lvstudier och övning som gĂ€ller. 😊

***

Nu blir det lite slötittande pÄ tv innan det Àr dags för sÀngen. 
Hoppas ni haft en fin helg och ha en trevlig söndagskvÀll alla! 
🌾

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...