Allmänt

Vårkänslor och saknad kisse!

192CC32C-9C45-4768-828F-4AA8D1D9E49C

***

Hej där ute alla!

Trots lite kyligare grader idag så har ändå solen gett oss riktiga vårkänslor. Tyvärr ställen pollenallergin till det en del för mig, och i mellan åt blir jag lite irriterad på kliande ögon, rinnande näsa och framför allt trötthet, det måste jag erkänna. Men jag kan ändå inte låta bli att älska våren! ? Jag älskar denna årstiden när allt vaknar till liv, när knoppar brister och man vet att man går den underbara sommartiden till mötes! ☺️ Då känns pollenallergin bara som ett nödvändigt ont, något som man bara måste gå igenom och stå ut med, för att komma ut på andra sidan. ?

***

5A48EDA4-0F6D-4298-A58B-B27302735B16

***

En annan som njuter av våren är Loxy, som är en riktig sol- och värmeälskare, och trots att han numera är hela 14 år, min gamle gubbe, så ligger han gärna i solen. Så gärna att vi måste hushålla med den så han inte blir överhettad, för den självinsikten har han ju inte direkt själv.. ?

Men apropå vårkänslor så hoppas jag att det är just detta som har drabbat även min brors kisse Sally och som är skälet till att hon varit försvunnen i flera dagar nu. ?

***

F90C1264-1EFE-4612-9927-C7120954FF71

***

Hon brukar alltid komma hem efter bara ett par timmars tur, men nu försvann hon lägligt när det fina vädret kom till helgen som var. Då var det många i området som plockade ut sina trädgårdsmöbler ur förråd och garage och vi hoppas nu att det inte är så att hon har lyckats smita in någonstans och blivit inlåst. Det är ingen dum idé oavsett vart man bor att hålla ett extra öga på detta. Min mors gamla katt Mysan blev en gång instängd i ett garage och förmodligen hittade mamma henne i sista stund, då hon var ute och letade och hörde Mysan jama från ett garage, för Mysan var bara halva sitt jag kvar efter nästan en vecka instängd. Många katter är skygga och gömmer sig när dörrarna öppnas av en okänd i stället för att passa på att smita ut.

Nu håller vi tummarna för att Sally bara njuter av vårvädret hon också, eller att – om olyckan på något sätt varit framme – att vi får veta vad som hänt.

***

4BF3660B-9FF3-4A22-BD94-B0AE73C66436

 ***

Dom här två muntergökarna hade vi besök av i helgen också. ? 

Jodå, det var jättetrevligt. ? Håkan och jag hade grillpremiär på fredagen, både för året och på nya grillen, och när ryktet spred sig bjöd dessa två damer in sig på en grillning på söndagseftermiddagen. ? Det är inte så konstigt att helgen har präglats av vårkänslor. När man kan grilla och dessutom äta ute, då vet man att det är på väg åt rätt håll. 

Kvällen avslutades med kaffe och klädkaos i vårt sovrum efter min senaste garderobsröjning, men det mesta gick till Vitryssland eller vart de nu går numera. Jag har lite dålig koll efter alla skriverier om att hjälporganisationen Vitryssland skulle upphöra. 

***

731F4F65-D7F0-49CC-9B7E-0AF10C7F79C5

***

Nu ska jag se om min knashund har lust att ta en kvällspromenad med mig. Prinsen under ärten eller…? ?? Han verkar inte särskilt pigg på tanken att släpa sig ut men vi får väl se. ?

Ha en fortsatt fin dag alla, och ni boende i Borås, runt Tullen, Byttorp, Hestra, Ekås med omnejd. Håll gärna utkik efter lilla Sally. Hon är en helt blyertsgrå liten skeppskattshona, alltså med en extra tå på varje framtass. Och ta hemskt gärna en extra titt i era förråd och garage om ni var där och röjde innan eller under helgen. 

***

E37DBCDE-4CDA-4B03-90CD-A92AFF0D4CA0

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...