Allmänt Mat & Bak

Fredagsmys och påskcupcakes

bild12

 

Hej hopp alla!

 

Nu är det snart dags för Let’s Dance här och jag har precis dukat fram fredagsfikat. 😀 Inte cupcakes dock, men jag kikade lite på dem tidigare idag. Det är ju snart påsk och jag måste ju göra lite påskcuppisar såklart. =)) De här påskcupcakes’n gjorde jag förra året, med gul sugarpaste som jag färgat in själv och kristyr runt kanten. Dekorationerna är dels färdiga marsipankycklingar, dels en liten äggkorg som jag gjort själv i sockerpasta. I år skulle jag vilja göra något annorlunda men ändå ”påskigt”. Vi får väl se vad jag knåpar ihop. 😀

 

Nu ska jag i allafall luta mig tillbaka i soffan och njuta av fredagskvällen. Ha en jättemysig kväll alla ni andra också!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Vilken cupcake! Smask…

Kommentarer är stängda.